XLEAR decongestie nazala
Sunt 9 produse.

Produsele de decongestie nazala Xlear sunt o combinatie de xylitol cu sare ce ofera o solutie eficienta in calmarea si hidratarea sinusurilor si a narilor.

Produsele din linia spray-urilor/picaturilor nazale Xlear contin xylitol, apa purificata, sare si un extract natural din seminte de grapefruit (pentru conservare). Utilizarea xylitolului ne permite sa avem o solutie hiperosmotica pentru a pastra umiditatea. Produsele Xlear ajuta la pastrarea umeda si curata, pentru mai mult timp, a narilor si a sinusurilor. Xylitolul este ingredientul care face ca produsele noastre sa fie diferite.

Linia de decongestie nazala Xlear contine numai produse 100% naturale, fara antihistaminice si fara chimicale (care sa usuce caile respiratorii ori sinusurile si care dau dependenta). Atunci cand caile respiratorii si sinusurile dumneavoastra sunt uscate, devin vulnerabile la infectii.

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre beneficiile oferite de xylitol prin produsele de igiena orala, puteti vizita pagina de cercetare.

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News