Confidentialitatea datelor

 

Magazinul online xlear.ro va respecta cu strictete politica de confidentialitate prezentata mai   jos, respectandu-va in calitate de utilizator al site-ului sau client.

Protectia datelor personale

  • Xlear.ro se angajaza sa nu foloseasca datele personale ale utilizatorilor site-ului si ale clientilor in alte scopuri decat cele pentru care acestea au fost furnizate: realizarea unei comunicari intre magazinul online si dvs. prin realizarea comenzilor, precum si obtinerea de informatii privind activitatea magazinului, promovarea ofertelor speciale, reducerilor si a altor beneficii, solutionarea intrebarilor si/sau a reclamatiilor. Astfel, datele clientilor si ale utilizatorilor site-ului xlear.ro vor fi in siguranta, neputand fi transmise catre terti ( persoane fizice sau juridice).

Nepromovarea SPAM-ului

  • Magazinul nostru online nu promoveaza spam-ul, nu furnizeaza adresa de email cu care v-ati inregistrat in calitate de utilizator sau client catre terti sub nici o forma, nu vinde, nu ofera si nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediului acestui site. In cazul in care sunteti utilizator al site-ului sau client si ati furnizat detalii personale precum si o adresa de email, puteti opta in orice moment ca acestea sa fie sterse din baza de date a magazinului


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News