Produse cu Xylitol: au un gust excelent, oferă beneficii sanatații și sunt recomandate tuturor

Ce este Xylitol-ul?

XylitolXylitol-ul este un îndulcitor natural obținut din partea fibroasă a plantelor, are un gust dulce, identic cu al zahărului și fără un gust ulterior (“no aftertaste”).

Xylitol-ul are un indice glicemic mic de numai 7 (zahărul are 83) și este scăzut caloric (cu 40% mai puține calorii față de zahăr). Așadar, în afară de gustul delicios, xylitol-ul are mult mai multe de oferit sănătății consumatorului preocupat de urmărirea unui stil de viață sănătos.

Folosit cu precădere în Scandinavia încă din anii '40, xylitol-ul a fost subiect în peste 1500 de studii clinice și de laborator care au confirmat clar și explicit beneficiile oferite sănătății omului.

Asociațiile stomatologilor din toată lumea promovează xylitol-ul pentru că acesta ajută cel mai bine în îngrijirea orală și poate reduce riscul apariției cariilor dentare.

Alte studii au demonstrat că, atunci când anumite bacterii intră în contact cu xylitol-ul, acestea își pierd puterea de a se atașa de țesuturile cavității bucale, ale nasului sau ale sistemului respirator superior.

Chiar mai mult, xylitol-ul are un efect răcoritor și liniștitor, făcându-l o alegere ideală, atât din punct de vedere al gustului, cât și al sănătății.

Compania Xlear este dedicată excelenței în sănătate

Xlear IncCercetătorii și biochimiștii au început studiile despre efectele pozitive ale xylitol-ului asupra sănătății încă din anii 1960.

In 1999, compania XlearInc. S.U.A. recunoaște beneficiile xylitol-ului asupra sănătății și a început dezvoltarea gamei de produse pe bază de xylitol.

Xlear cercetează continuu, descoperă utilizări inovative ale xylitol-ului care pot contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Prin linia extinsă de produse disponibile acum și prin cele noi, care apar la orizont – toate bazate pe substanța naturală xylitol - nu este de mirare ca Xlear Inc. este numită în toată lumea Expertul in Xylitol.

Xylosweet Gel Spry
XyloSweet este disponibil în ambalaje individuale de 454 g., 1,36 kg., 2,27 kg, cutie cu 100 pliculețe a câte 4g. Gel Spry pentru gingiile bebelușilor/dinții copiilor, varianta cu suzeta
Rain Spry Gel Spry
Spray de gură Rain Spry pentru îndulcirea și hidratarea gurii Gel Spry pentru gingiile bebelușilor/dinții copiilor este recomandat a fi înghițit și reprezinta varianta ideala (benefică sanatații și în același timp placută) pentru a asigura bebelușilor igiena orală.
Produse pentru decongestia nazala
O linie completă a celor mai bine vândute produse în S.U.A. pentru decongestia nazală cu sare și xylitol

 

Spry WhiteSpry White Kit 100 % natural pentru albirea dinților cu xylitol și tehnologia patentată Viocin cu spectru luminos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xlear

 

 

 

Spray cu xylitol pentru nas și sinusuri

 

Spray Xlear cu xylitolSpray-ul Xlear cu xylitol pentru nas și sinusuri 100% natural este calmant, hidratant și aduce beneficii semnificative sănătății sistemului respirator superior.

Folosit ca parte a unei igiene cotidiene, Xlear hidratează sinusurile, ameliorează efectele aerului uscat și/sau al celui recirculat (al aerului condiționat).

Produsele Xlear pentru decongestie nazală ajută organismul în eliminarea:

- microbilor din aer

- prafului

- polenului

- părului de animale

- substanțelor poluante

- și a altor substanțe iritante.

Xlear este singurul spray nazal salin pe bază de xylitol care demonstrează eficiență. Spre deosebire de restul remediilor cu prescripţie medicală, utilizarea zilnică a Spray-ului nazal Xlear nu dă dependență, nu dă reacții adverse, nu distruge și nu usucă țesuturile și nici nu duce la rezistența la antibiotice.

Soluția pentru spălare nazală NetiXlear combină curăţarea tradiţională a căilor nazale și a sinusurilor cu uimitoarele beneficii oferite sănătații de xylitol.

 

Spry

Sistemul de apărare a dinţilor

produse Spry

Gama Spry combină aromele naturale delicioase cu xylitol 100% natural pentru a crea un excelent sistem de apărare a dintilor.

Aceastã gamă completă de produse, recomandata de catre dentiști, oferă întregii familii acces ușor la beneficiile xylitolului, în orice moment al zilei.

Gama Spry de protectie a sanatatii dintilor include:

- Gumele de mestecat Spry - îndulcite cu xylitol 100% natural. Utilizarea regulată reduce riscul de apariție a cariilor dentare. Disponibilă cu arome naturale de scortișoara, ceai verde, mentă și mentă creața.

- Mints-urile Spry – bomboane îndulcite cu xylitol 100% natural. Hidrateaza si împrospatează respirația, bomboanele sunt disponibile cu arome naturale de fructe de padure, lamâie și mentă.

- Pasta de dinti Spry – fără fluor, putin abrazivă, cu 25% xylitol. Folosește o formulã anti carii, este disponibilă cu aromă de mentă și cu scorțișoară.

- Apa de gură Spry – soluția de împrospătare cu aromă răcoritoare de mentă.

- Spray-ul de gură Spry Rain – folosește o rețetă bogată în xylitol, calmează și hidratează gura. Este disponibil cu aromă de mentă creață.

- Kit-ul Baby Banana Brush – flexibilă și sigură, periuța de dinți sub formă de banană este o modalitate excelentă pentru a obișnui copii cu periajul dintilor. Aceasta vine însoțită de gelul Spry pentru gingiile bebelușilor/dinții copiilor.

- Gelul Spry pentru gingiile bebelușilor/dintii copiilor - este sigur pentru a fi înghițit, are arome pe care copii le adoră, disponibil cu aromă originală și banane cu căpșuni.

Ata dentara SpryAța dentară Spry cu Xylitol

Ața dentară absorbantă este deosebit de eficientă la curațarea spațiilor largi. Cu benefiiciile suplimentare aduse sănătații de xylitol, ața dentară Spry îndeparteaza placa dintre dinti și ajuta la prevenirea gingivitei.

 

 

Xylosweet

Îndulcitor 100% xylitol, 100% natural

Indulcitor Xylosweet

 

XyloSweet este 100% xylitol pur și natural, în formă cristalină. Nu conține aditivi, agenți de fluidizare sau de umplutură.

XyloSweet poate fi folosit pentru înlocuirea zahărului practic in orice zonă de utilizare.

Cu un nivel caloric mai mic cu 40% şi cu indicele glicemic de numai 7, este recomandat să fie folosit de către toți aceia care doresc să urmeze un stil de viață sănătos, în special în orice regim în care consumul de zahăr trebuie să fie controlat sau eliminat.

 

 

 

Sparx

Bomboane cu Xylitol

O modalitate sănătoasă pentru a satisface pofta de dulce pecare copiii de toate vârstele o au; SparX sunt mici bombonele "sferice" bogate în xylitol cu arome naturale de fructe și colorate natural. Spre deosebire de cele mai multe bomboane, SparX nu provoacã carii dentare. Bomboanele SparX pot fi o parte eficientã a unui program complet care să îmbunătățească sănătatea orală. Disponibile cu arome de fructe de pãdure, citrice si fructe.

Bomboane SparX

 

Produse pentru copii

Family

 

 

 

Beneficiile xylitol-ului sunt recomandate în special copiilor. O multitudine de studii clinice demonstrează efectele pozitive datorate folosirii xylitol-ului încă de la vârstele cele mai fragede.

Datorită faptului că este eficient, dar în acelasi timp și delicat, xylitol-ul este recomandat extrem de intens de către medicii pediatri şi de către specialiştii în îngrijirea copiilor.

 

 

 

 

Kid's Xlear

Kid’s Xlear Picături nazale pentru copii

 

Îmbunătăţeşte curgerea mucusului şi calmează iritaţiile nazale fără folosirea medicației clasice.

Oferă toate beneficiile spray-ului nasal Xlear pentru adulți (cu pulverizator), într-un recipient uşor de utilizat prin presare, special conceput pentru copii şi sugari.

Se recomandă folosirea la orice vârstă.

 

 

 

 

 

 

Baby banana

Gelul Spry pentru gingiile bebelușilor/dinții copiilor

 

Conține xylitol și calciu în dozele optime pentru a oferi beneficii maxime, gelul Spry poate fi un instrument extrem de util în întreținerea sănătații orale la bebelusi și copii mici.

Mamele îl consideră foarte ușor de aplicat cu ajutorul suzetei ori cu periuța.

Baby Banana (ambele soluții sunt disponibile în gama Xlear), există în variantele: aroma originală și capșuni cu banane.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


AcasăAcasă

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News