Lite&Sweet, indulcitor cutie 100 de plicuri x 4 g.

Lite&Sweet este noul nostru indulcitor natural. Se foloseste in multe retete fara zahar si castiga din ce in ce mai mult teren ca alternativa la toti indulcitorii prezenti pe piata.

 

Ingrediente: xylitol si erythritol (ambii constituenti avand puritate farmaceutica)

Detalii


45.00 RON cu TVA

Un amestec unic, natural de xylitol și erythritol


Lite & Sweet, un amestec de erythritol si xylitol cu puritate farmaceutica, este indulcitorul nostru natural pe baza de plante, care spre deosebire de alti inlocuitori de zahar, ofera dulceața dupa care toată lumea tanjeste fara calorii si fara gustul chimic ulterior consumului. Exceptional pentru diabetici si pentru cei cu hipoglicemii, Lite & Sweet este metabolizat fara insulina si creeaza un impact glicemic semnificativ mai mic decat zaharul.


Lite & Sweet este indulcitorul ideal pentru ca toata lumea se bucura de el si, spre deosebire de alti indulcitori, are si o toleranta digestiva mare. Combinatia de xylitol si erythritol este absorbita rapid in intestinul subtire, ceea ce o face mai putin susceptibila de a provoca efectul laxativ nedorit observat la alti indulcitori.

 

• este 85% la fel de dulce, dar la fel de gustos ca zaharul de masa cu doar 3 calorii pe lingurita, comparativ cu 16 calorii ale zaharului
• este sigur atat pentru diabetici cat și pentru hipoglicemici
• are un indice glicemic de numai 3
• are 0 carbohidrati neti

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News