POWER Mints SPRY, wintergreen, recipient 70 buc.

POWER Mints SPRY, wintergreen, recipient 70 buc.

Drajeurile Spry cu gust puternic!

Au o aromă mai puternică decât majoritatea drajeurilor, plus puterea oferită de xylitol - un îndulcitor natural - dovedit că ajută la igiena orală.

Detalii


14.00 RON cu TVA

Tuturor ne-ar prinde bine o pauză pentru împrospătarea respirației pe durata unei zile. Dar ce faci atunci când vrei și ceva în plus?

Aici intervin drajeurile Spry cu gust puternic! Au o aromă mai puternică decât majoritatea drajeurilor, plus puterea oferită de xylitol - un îndulcitor natural - dovedit că ajută la igiena orală. Xylitolul împiedică fermentarea și inhibă aderarea bacteriilor la suprafața dinților sau pe țesuturile moi de la nivelul gurii, făcând aproape imposibilă înmulțirea acestora. În plus, drajeurile Spry au și un adaos de calciu pentru a ajuta remineralizarea dințior.

Şi de parcă beneficiile pentru îngrijirea orală nu ar fi de ajuns, aceste mici drajeuri oferă şi o soluţie cu puţine calorii, fără zahăr pentru împrospătarea gurii şi satisfacerea nevoii de dulce. Sunt grozave mai ales atunci când nu eşti mare amator de gumă de mestecat şi totuşi vrei o soluţie pentru igiena orală după fiecare masă. Să fim serioşi, să cari cu tine periuţa şi pasta de dinţi şi să le mai şi foloseşti după fiecare masă este cât se poate de nepractic.

Că tot vorbeam despre rapiditate! Drajeurile Spry Power nu sunt  glazurate, deci se dizolvă rapid, oferind o infuzie puternică de prospeţime şi  arome exact când ai nevoie. Să nu mai spunem că, prin consumul de  drajeuri cu xylitol, fără zahăr, după fiecare masă, se favorizează producţia de salivă. Astfel ţesuturile de la nivelul gurii rămân hidratate şi sănătoase.

Drajeurile Spry Power le oferă soluţia perfectă celor care doresc rapid o respiraţie proaspătă în orice moment al zilei sau al nopţilor târzii. O gură mai sănătoasă şi dinţi mai puternici cu ajutorul unor drajeuri produse în SUA folosind ingrediente naturale, nemodificate genetic.

În sfârşit, drajeuri cu xylitol şi cu o aromă puternică pe care o să le mănânci cu plăcere!

  • Extra aromă puternică de perişor pentru acele momente  în care vrei să scapi de respiraţia urât mirositoare.
  • Îndulcite cu xylitol 100%, hidratează și oferă în același timp și igienă orală.
  • Recomandat de medicii stomatologi datorită beneficiilor pentru sănătatea orală şi capacității de curățare a dinților.
  • Ingrediente naturale ce elimină îngrijorarea că mâncați aspartam sau alte chimicale.
  • Produs în SUA, deci poţi sta liniştit în privinţa calităţii din spatele aromei puternice.

 

Ingrediente:

Xylitol - obținut din coceni de porumb și știuleți nemodificați genetic, folosit ca îndulcitor natural, hidratant și cu efect antiadeziv asupra bacteriilor.

Aromă naturală de perişor - obținută dintr-o varietate de plante pentru a conferi o aromă răcoroasă şi mentolată.

Calciu Glicerofosfat - obţinut din depozite minerale naturale, folosit ca supliment mineral pentru remineralizare. Protejează smalţul dinţilor şi echilibrează Ph-ul.

Stearat de magneziu - obținut din apă de mare sau saramură în combinație cu acid stearic pe bază de plante, folosit ca antiaderent.

Acid stearic - obţinut din plante, folosit ca agent antiaderent.

 

Instrucțiuni

Numeroase studii clinice au aratat că, pentru a maximiza beneficiile xylitolului asupra sănătății orale, ar trebui ca dinții și țesuturile cavitătii bucale să fie expuse la xylitol pe parcursul întregii zile. Sistemul de protecție dentară Spry oferă un sortiment variat de produse cu xyllitol pentru îngrijirea orală, pentru a face expunerea cât mai facilă. Recomandăm urmarea programului nostru Spry 5.

Pentru rezultate optime: Consumaţi drajeuri şi bomboane cu xylitol Spry sau o combinație de alte produse cu xylitol din gama Spry Protecție Dentară, de cel puțin cinci ori pe parcursul zilei.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News