Mints SPRY, peppermint (menta), borcan 240 buc., 144 g.

Mints SPRY, peppermint (menta), borcan  240 buc., 144 g.

Spry® Peppermint Mints ofera o explozie proaspata de menta intr-o bombonica aromata ce poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare!

Detalii


30.00 RON cu TVA

Spry® Peppermint Mints ofera o explozie proaspata de menta intr-o bombonica aromata ce poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare!

Ingrediente: Xylitol, ulei natural de menta, ceara naturala de albine (agent de glazurare), lactat de calciu, stearat de magneziu, guma arabica.

Continut: 144 g., 240 buc.

 

Protejeaza-ti  dintii consumand frecvent mints-uri cu xylitol!

De ce să folosesti mints-urile cu xylitol?

 

Mints-urile Spry - bomboane fara zahar indulcite exclusiv cu xylitol 100% natural, ofera beneficii pentru sanatatea dintilor! Studiile clinice demonstreaza ca folosirea in mod repetat a mints-urilor indulcite integral cu xylitol poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare. Bucuraţi-vă de aroma deosebita si  de o gura mai curata cu mints-uile Spry! Încercaţi acum toate aromele noi: berry (fructe de padure), lemon (lamaie) si peppermint (menta)!

 

Produsele îndulcite cu xylitol creaza un mediu antiacid nepropice dezvoltarii bacteriilor, acestea pur şi simplu nu se pot lipi de dinti intr-un mediu bogat in xylitol.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News