Apa de gura SPRY® COOLMINT, 473 ml.

Apa de gura SPRY® COOLMINT, 473 ml.

Intr-o noua varianta! Apa de gura Spry® Coolmint pe baza de xylitol 100% natural are un gust extraordinar si ofera beneficii dentare unice!

Detalii


22.07 RON cu TVA

Racoritoare si revigoranta, noua varianta de apa de gura Spry® COOLMINT pe baza de xylitol 100% natural, are un gust extraordinar si ofera beneficii dentare unice! Cu o formula noua, imbunatatita, apa de gura nu mai conține nici polisorbat si nici benzoat de sodiu! Este rapid și ușor de utilizat, o clatire de 30 de secunde cu apa de gura Spry® COOLMINT atinge parti ale gurii care pot fi ratate printr-un simplu periaj. Folosita zilnic, apa de gura Spry® COOLMINT iti pastreaza gura proaspata si curata.

Sfaturi de utilizare:
Utilizați o dată pe zi, dimineața sau seara.
Clătiți în gură timp de cel puțin 30 de secunde.

Medicii stomatologi recomanda produsul ca parte a unui program general de imbunatatire a sanatatii orale.

Ingrediente:

apa purificata, xylitol, alcool de cereale (etanol), aromă de mentă rece (amestec de extracte naturale de menta), glicerina vegetala (de la fructe de palmier nemodificate genetic), glicerofosfat de calciu, Aloe Barbadensis (suc concentrat de Aloe Vera), Calendula Officinalis (extract de flori de galbenele), extract de Chamomilla Recutita, extract de Echinacea Purpurea, Olea Europea (extract de frunze de masline), Thymus vulgaris (extract de cimbru).

Chiar mai naturale, noile ape de gura SPRY® DENTAL DEFENCE SYSTEM nu conțin polisorbat sau benzoat de sodiu!

The Spry Dental Defense System® (Sistemul de aparare a sanatatii dintilor) este o linie de produse de ingrijire orala de inalta calitate ce contin xylitol, un indulcitor natural antibacterian.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News