Xlear picaturi nazale adulti, 22 ml.

Xlear picaturi nazale adulti, 22 ml.

Cumpara Xlear picaturi nazale pentru adulti, 22 ml., tot ce contine este 100% natural, fara chimicale, fara efecte secundare, nu da dependenta. Sunt combinatia potrivita de xylitol cu sare, foarte eficienta in calmarea si hidratarea sinusurilor si a narilor.

Detalii


23.99 RON cu TVA

Xlear® picaturi nazale pentru adulti conţine cantitatea optima de xylitol, ingredientul-cheie care face acest produs atât de revoluţionar şi de eficient. De asemenea, conţine apa purificata, sare si un extract din seminte de grapefruit (pentru conservare), adica aceleasi ingrediente sigure, folosite de ani de zile, în produsele de decongestie nazala care nu necesita obtinerea unei prescriptii medicale.

 

Utilizari: ajuta la curatarea sinusurilor si a pasajelor nazale, indeparteaza iritatiile datorate factorilor poluanţi, polenului si altor factori contaminanţi din aer. Calmeaza si hidrateaza pasajele nazale iritate si uscate din cauza umiditatii scazute a aerului, a factorilor poluanţi, a folosirii excesive de decongestionante nazale.

 

Instructiuni: inainte de a utiliza Xlear, curatati pasajele nazale prin suflarea delicata a nasului. Introduceti duza in nara si strangeţi flaconul in timp ce respirati pe nas. Scoateti duza din nara inainte de a permite flaconului sa se reumfle. Pulverizati de 1-2 ori in fiecare nara. Utilizati preventiv ori de cate ori este nevoie pentru a curaţa pasajele nazale si sinusurile. Pentru a obtine rezultate cat mai bune, utilizati Xlear cel putin de doua ori pe zi. Stergeti duza dupa fiecare utilizare si reatasati capacul.

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News