Xlear MAX spray nazal cu capsicum (cu pulverizator), 45 ml.

XLEAR Max spray nazal este un produs homeopat cu aport benefic de ardei (Capsicum Annum) si aloe naturală. Adaosul de aloe vera si ardei iute la reţeta originala Xlear Spray nazal ajută imediat la decongestinarea căilor nazale si  ateneuază alergiile.

Detalii


51.00 RON cu TVA

XLEAR Max spray nazal este un produs homeopat cu aport benefic de ardei (Capsicum Annum) si aloe naturală. Adaosul de aloe vera si ardei iute la reţeta originala Xlear Spray nazal ajută imediat la decongestinarea căilor nazale si  ateneuază alergiile.

Ardeiul este folosit incă din vechime ca un antihistaminic natural, fiind foarte eficient in curăţarea sinusurilor si decongestionarea nasului. În solluţie a fost adaugată si aloe pentru propietaţile ei de hidratare, calmare si vindecare.

Xlear Max spray nazal cu soluţie salină este o formulă naturală, ce nu dă dependenţă. Folosiţi-l atâta timp cât simptomele persistă. Folosiţi in mod regulat Xlear Max spray nazal cu soluţie salină.

  • Conţine adrei, un ingredient natural cunoscut ca un decongestionant cu acţiune rapidă pentru sinusuri şi calmant in cazul durerilor de cap cauzate de presiunea la nivelul sinusurilor.
  • Reduce presiunea sinusurilor, congestia și durerile de cap cauzate de: racelii, gripei, alergiilor, polenului și alte afectiuni respiratorii
  • Adaosul adecvat de xylitol face ca soluția să fie hipertonică, permițând reducerea iritaţiilor țesutului sinusal, fără utilizarea de steroizi. De asemenea, hidratează și protejează țesuturile delicate ale sinusurilor
  • Elimină efectiv chiar și cele mai grave cazuri de congestie, eliberând căile respiratorii, astfel încât să puteți respira cu ușurință din nou.
  • O senzație de usturime este normală și naturală deoarece ardeiul are efect. XLEAR MAX poate fi utilizat ori de câte ori este necesar, dar nu este destinat utilizării zilnice.

 

Ingrediente

Capsicum Annuum 8X HPUS

Un soi de ardei, nemodificat genetic, folosit pentru proprietățile decongestionante și antialergice.

 

Apă purificată

Purificată prin procedeu de ozmoză inversă cu rol de solvent si transportator.

 

Xylitol

Obţinut din ştiuleţi si coceni din porumb nemodificat genetic, folosit ca îndulcitor natural, hidratant si cu efect antiadeziv asupra bacteriilor.

 

Sare

Obţinut din zăcăminte naturale de sare, folosit ca umectant, hidratează şi îmbunătăţeşte fluxul de mucus.

 

Aloe Vera

Obținut din plante naturale de Aloe Vera, este folosit pentru vindecarea și pentru a calmarea țesuturile iritate

 

Extract din seminţe de grapefruit

Obţinut din seminţe de grapefruit nemodificat genetic cu rol de conservant.

 

Ardei iute

Obținut din ardei nemodificat genetic, folosit pentru proprietățile sale decongestionante și antialergice

 

Instrucţiuni de utilizare

1. Îndepărtaţi capacul transparent al sticluţei

2. Înainte de prima utilizare ţineţi sticluţa vertical si administraţi unul-două pufuri in aer pînă ce soluţia incepe să fie eliberată

3. Eliberaţi-vă căile nazale suflîndu-vă uşor nasul înainte de a utiliza Xlear Max Nasal Spray

4. Introduceţi duza în nară si apasati complet pulverizatorul în timp ce inspiraţi pe nas.

Administraţi 1-3 pufuri in fiecare nară de două ori pe zi. Curăţaţi duza după fiecare folosire si puneţi la loc capacul transparent.

Utilizați XLEAR MAX pentru a diminua congestia datorată răcelii, gripei și alergiilor. Pentru utilizarea regulată, vă recomandăm să utilizați spray-ul nazal XLEAR cu soluţie salină şi xylitol. Agitaţi înainte de fiecare utilizare

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News