Xlear® Neti Pot

Xlear® Neti Pot

Xlear® Neti Pot conține un recipient "Neti Pot" special conceput pentru a asigura o curățare naturală a căilor nazale folosind gravitatia in curgerea soluției saline cu xylitol pentru ingrijirea sinusurilor - NetiXlear®. Această metodă este eficientă în indepartarea delicata a resturilor și a contaminanților care se depun.

Detalii


66.00 RON cu TVA

Gama Xlear Sinus Care System® combină înțelepciunea trecutului cu cercetarea modernă in ceea ce priveste uimitoarele beneficii ale xylitolului - 100% natural si este profesional dezvoltata pentru a oferi solutii ușor de utilizat, adaptate oricaror nevoi.

Xlear® Neti Pot conține un recipient "Neti Pot" special conceput pentru a asigura o curățare naturală a căilor nazale folosind gravitatia in curgerea soluției saline cu xylitol pentru ingrijirea sinusurilor - NetiXlear®. Această metodă este eficientă în indepartarea delicata a resturilor și a contaminanților care se depun. Sistemul Xlear Sinus Care System® îmbunătățește eficacitatea acestei metode în timp ce calmeaza si hidrateaza.

Linia de produse Xlear Sinus Care System® se bazeaza pe soluția NetiXlear®. Aceasta combină: sarea pură din Marea Celtică ce asigura curatarea tradiționala a pasajelor nazale și a sinusurilor, bicarbonatul de sodiu (actioneaza ca un tampon natural), xylitol 100% natural avand gradul de puritate farmaceutic. De ce Xlear cu xylitol?


* Promoveaza si intretine sănătatea sinusurilor;
* Curăță, calmeaza si hidrateaza;
* Elimină în deplina siguranță contaminanții din aer, polenul, praful și alti iritanti;
* Reprezinta o formula patentata cu xylitol;
* Este recomandat peste tot in lume de catre medicii ORL-isti, alergologi, pediatri si de alti profesionisti implicati in ingrijirea sanatatii.

Cine ar trebui să utilizeze solutia Xlear® Neti Pot?


* Este sigura pentru utilizare de către copii și adulți deopotriva;
* Este sigura pentru utilizare în timpul sarcinii si/sau în timpul alăptării;
* Orice persoana care are probleme sezoniere ale sinusurilor;
* Utilizatorii de CPAP (aparate de terapie care mentin o presiune pozitiva in alveolele pulmonare) pentru a curăța și a hidrata pasajele nazale;
* Persoanele expuse la substanțele contaminante aeropurtate;

Pentru ingrijirea completa a sinusurilor, impreună cu spray-ul nazal Xlear® folositi si solutia NetiXlear® de îngrijire a sinusurilor cu xylitol!

Nu exista nici un comentariu inca.

Numai utilizatorii inregistrati pot posta comentarii.

Coş  

(gol)

Prof.dr.Constantin Ionescu Targoviste

Dr. Marian Stamate

Xylitol

Stirile abc News