Meniu
Cosul tau

Despre Xlear

Xlear este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti producatori de produse pe baza de xylitol.

Xlear se angajeaza sa furnizeze consumatorilor produse naturale, menite sa imbunatateasca sanatatea datorita beneficiilor xylitolului asupra sanatatii.

XyloSweet®, un indulcitor pe baza de Xylitol, este cel mai dulce dintre substituentii zaharului. In prezent, continut de multe produse fara zahar, XyloSweet® este tot mai des folosit ca alternativa a zaharului, utilizarea lui reducand sansele de aparitie a cariilor dentare. Spre deosebire de indulcitorii artificiali, XyloSweet® contine numai Xylitol in stare naturala - nimic altceva!

Produsele nazale contin Xylitol, apa purificata, sare si extract din seminte de grapefruit pentru conservare. Utilizarea Xylitolului ne permite sa avem o solutie hiperosmotica pentru a pastra umiditatea. Spray-urile ajuta la pastrarea narilor si sinusurilor umede pentru mai mult timp. Xylitolul este ingredientul care face ca produsele noastre sa fie diferite.

 

Istoria noastra

Xlear a fost infiintat in iunie 2000 lansand primul produs spray-ul nazal Xlear® Nasal Spray. Din acel moment, Xlear a ajuns sa fie recunoscuta ca un lider in industria de fabricatie si de distributie de produse naturale de inalta calitate pe baza de xylitol.

Dr. Alonzo H. Jones, DO, un medic de familie din Texas, acum pensionat, a incercat sa gaseascao solutie pentru toti cei care aveau probleme respiratorii. El a studiat beneficiile xylitolului asupra imbunatatirii problemelor de sanatate orala si efectele lui asupra bacteriilor. El a observat ca in anii '70 probleme respiratorii au crescut ca urmare a factorilor de mediu dar si a rezistentei la antibiotice.  De asemenea, a observat ca cele mai multe probleme respiratorii sunt legate de igiena orala neadecvata. Studiile demonstreaza ca 90% din bacterii intra prin nas. El a pornit la drum in incercarea de a gasi o solutii pentru a preveni aceste probleme. Solutia a fost Xlear.

Studiile clinice au demonstrat ca xylitolul administrat oral in sirop sau guma de mestecat reduce riscul aparitiei cariilor. Studiile au aratat ca multe bacterii din nas si gura nu s-au metabolizat datorita xylitolului. Xylitolul, de asemenea, a ajutat la hidratarea pasajelor nazale pentru acalma zonele de iritare si uscaciune.

 

Produsele noastre

Fiecare din produsele noastre contine Xylitol care a fost cercetat pe larg, studiile clinice demonstrand ca este eficient in ameliorarea disconfortului nazal cat si in mentinerea sanatatii orale. Produsele noastre sunt vandute in mii de locatii si sunt utilizate de milioane de oameni. Acestea sunt sigure, nu creeaza dependenta, sunt naturale si au gust bun. Pot fi incercate atat de adulti cat si de copii. Mai multe detalii in brosura cu produse

 

S.C. TRADE MARK S.R.L.

Tel./Fax 031 4100 959
office@xlear.ro