Meniu
Cosul tau

Prezentare Ape de gura Spry Protectie Dentara

Apele de gura din gama Spry Protectie Dentara vin sub forma a 2 sortimente (cu un continut redus de alcool si fara alcool), fiecare sortiment avand cate 4 arome.


Ape de gura cu continut de alcool redus:

Menta racoritoare (cool mint)

Cumparati online >

Menta creata (spearmint)

Cumparati online >

Scortisoara

Cumparati online >

Wintergreen

Cumparati online >


Ape de gura cu continut de alcool redus:

Struguri - anti placa

Cumparati online >

Plante de menta - cicatrizante

Cumparati online >

Menta de munte - pentru respiratie proaspata

Cumparati online >

Guma de mestecat - pentru copii

Cumparati online >


Ajutati dintii si gingiile sa fie sanatoase folosind apele de gura Spry cu xylitol

Apele de gura Spry racoroase si revigorante, contin xylitol natural, un indulcitor natural cu gust grozav si cu beneficii unice pentru dinti. Se utilizeaza rapid si usor! O clatire de 60 de secunde cu apa de gura Spry atinge parti din gura care pot fi ratate prin periajul traditional. Atunci cand este folosita zilnic, apa de gura Spry ajuta sa va spalati gura de bacterii, o va mentine curata si va lasa cu o respiratie placuta.

Periajul simplu este util, insa reprezinta doar o parte in sustinerea sanatatii orale. Cu aceasta apa de gura pe baza de xylitol veti putea experimenta o curatare satisfacatoare, care va tine bacteriile la distanta de gura dumneavoastra, mai mult timp.


Sfaturi pentru utilizare:

  • Utilizati de doua ori pe zi, dimineata si seara inainte de culcare.
  • Clatiti energic aproximativ 60 de secunde.
  • Medicii stomatologi le recomanda ca parte a unui program general de imbunatatire a sanatatii orale.

Ingrediente naturale

Ne mandrim ca oferim produse care folosesc ingrediente naturale si sustenabile. Facilitatile noastre utilizeaza cele mai bune tehnici si masini de manipulare pentru a oferi in permanenta clientilor nostri cele mai bune produse.

Indulcite 100% cu xylitol

Produsele indulcite cu xylitol creeaza un mediu ostil bacteriilor; studiu dupa studiu continua sa arate ca intr-un mediu bogat in xylitol, pur si simplu bacteriile nu pot sa se lipeasca de dinti si ca se poate reduce riscul de aparitie al cariilor dentare. Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume, ca un indulcitor bun pentru toti aceia care sunt preucupati de sanatatea dentara.

Surse nemodificate genetic

Suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele noastre la Xlear, asa ca folosim numai ingredientele de cea mai buna calitate si care provin din surse nemodificate genetic.

Continut redus de alcool

Apele de gura improspateaza respiratia si au un continut scazut de alcool, fiind astfel mai placute papilelor gustative in comparatie cu variantele antibacteriene traditionale, in acelasi timp nu distrug bacteriile bune care traiesc in gura. Desi alcoolul este un germicid puternic, acesta poate usca si irita puternic gura noastra.

...

Fara zahar

Folosind xylitol cu puritate farmaceutica, oferim clientilor nostri produse 100% fara zahar. Zaharul este legat de o serie de probleme de sanatate cum ar fi inflamatiile, cariile dentare, diabetul, acneea, bolile de inima, infectiile drojdiei, cancerul si depresia. Folosind xylitol ca inlocuitor, sanatatea generala a organismului poate fi sprijinita prin imbunatatirea sanatatii orale si reducerea consumului de zahar.