Meniu
Cosul tau

Prezentare Ata dentara


Ata dentara spongioasa Spry Protectie Dentara este disponibila intr-o rola de 40 de metri.

Cumparati online >


Ata dentara spongioasa, puternica si neteda, cu xylitol

Ata dentara spongioasa cu xylitol Spry Protectie Dentara este un produs unic in ingrijirea orala. Puternica si neteda, ata dentara Spry utilizeaza o formula originala bogata in xylitol, care depaseste cu usurinta alte ate prin lejeritate si eficacitate in utilizare.

Ata dentara Spry are un design unic, patentat, care ajuta la cresterea eficientei in utilizarea zilnica. Aceasta este alcatuita din mai multe fire spongioase produse din fibre de nylon si care se extind in timpul utilizarii. Acest design unic mareste duarabilitatea atelor, sporind in acelasi timp capacitatea lor de curatare intre dinti si in spatii mai largi. De asemenea, ata dentara Spry este extraordinara pentru persoanele ce poarta dispozitive dentare in gura.

Fiecare fir de ata dentara este acoperit cu xylitol de puritate farmaceutica pentru a sprijini beneficiile in sanatatea orala per ansamblu si pentru a oferi in acelasi timp un gust natural si placut de dulce. Se stie ca xylitolul are beneficii orale dovedite si poate reduce riscul de aparitie al cariilor dentare in timp ce ajuta apararea naturala a gurii in zonele dintre dinti.

Folosirea zilnica a atei dentare spongioase cu xylitol Spry Protectie Dentara poate stimula gingiile intr-un mod delicat, elimina placa si ajuta la prevenirea gingivitei.


Ingrediente naturale

Ne mandrim ca oferim produse care folosesc ingrediente naturale si sustenabile. Facilitatile noastre utilizeaza cele mai bune tehnici si masini de manipulare pentru a oferi in permanenta clientilor nostri cele mai bune produse.

Strat de xylitol adaugat

Produsele indulcite cu xylitol creeaza un mediu ostil bacteriilor; studiu dupa studiu continua sa arate ca intr-un mediu bogat in xylitol, pur si simplu bacteriile nu pot sa se lipeasca de dinti si ca se poate reduce riscul de aparitie al cariilor dentare. Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume, ca un indulcitor bun pentru toti aceia care sunt preucupati de sanatatea dentara.

Surse nemodificate genetic

Suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele noastre la Xlear, asa ca folosim numai ingredientele de cea mai buna calitate si care provin din surse nemodificate genetic.

Fara gluten

Este foarte important sa oferim clientilor nostri produse fara gluten. Siguranta este un factor cheie in sanatatea generala, de aceea instalatiile noastre sunt echipate cu tehnologii incredibile de prevenire care ne asigura ca nu se produce contaminarea incrucisata cu posibili alergeni.

...

Fara zahar

Folosind xylitol cu puritate farmaceutica, oferim clientilor nostri produse 100% fara zahar. Zaharul este legat de o serie de probleme de sanatate cum ar fi inflamatiile, cariile dentare, diabetul, acneea, bolile de inima, infectiile drojdiei, cancerul si depresia. Folosind xylitol ca inlocuitor, sanatatea generala a organismului poate fi sprijinita prin imbunatatirea sanatatii orale si reducerea consumului de zahar.