Meniu
Cosul tau

Prezentare Bomboane fara zahar

Fructe naturale

Cumparati online >

Fructe de padure naturale.

Cumparati online >

Citrice naturale

Cumparati online >


Bomboanele dulci cu xylitol sunt delicioase si in acelasi timp, bune pentru dinti!

SparX sunt "bombonele" mici cu arome naturale, bogate in xylitol si calciu. Copiii iubesc gustul excelent, in timp ce parintii se pot simti increzatori ca le dau copiilor un tratament care de fapt, ajuta la imbunatatirea sanatatii dentare.

Peste 25 de ani in testarea clinica confirma faptul ca xylitolul este cel mai bun indulcitor pentru dinti. Utilizarea frecventa a alimentelor bogate in zaharuri si amidonuri poate favoriza aparitia cariior dentare. Xylitolul, spre deosebire de alti indulcitori, poate reduce riscul de aparitie al cariilor dentare. Gumele de mestecat si bomboanele fara zahar facute cu acest indulcitor sunt sustinute de asociatii dentare internationale.


Ingrediente naturale

Ne mandrim ca oferim produse care folosesc ingrediente naturale si sustenabile. Facilitatile noastre utilizeaza cele mai bune tehnici si masini de manipulare pentru a oferi in permanenta clientilor nostri cele mai bune produse.

Indulcit 100% cu xylitol

Produsele indulcite cu xylitol creeaza un mediu ostil bacteriilor; studiu dupa studiu continua sa arate ca intr-un mediu bogat in xylitol, pur si simplu bacteriile nu pot sa se lipeasca de dinti si ca se poate reduce riscul de aparitie al cariilor dentare. Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume, ca un indulcitor bun pentru toti aceia care sunt preucupati de sanatatea dentara.

Surse nemodificate genetic

Suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele noastre la Xlear, asa ca folosim numai ingredientele de cea mai buna calitate si care provin din surse nemodificate genetic.

Fara gluten

Este foarte important sa oferim clientilor nostri produse fara gluten. Siguranta este un factor cheie in sanatatea generala, de aceea instalatiile noastre sunt echipate cu tehnologii incredibile de prevenire care ne asigura ca nu se produce contaminarea incrucisata cu posibili alergeni.

...

Fara zahar

Folosind xylitol cu puritate farmaceutica, oferim clientilor nostri produse 100% fara zahar. Zaharul este legat de o serie de probleme de sanatate cum ar fi inflamatiile, cariile dentare, diabetul, acneea, bolile de inima, infectiile drojdiei, cancerul si depresia. Folosind xylitol ca inlocuitor, sanatatea generala a organismului poate fi sprijinita prin imbunatatirea sanatatii orale si reducerea consumului de zahar.