Meniu
Cosul tau

Decongestionante nazale saline pentru adulti

Cel mai vandut spray natural pentru dincongestie nazala din lume

Singurul spray nazal salin din lume care ofera beneficiile incredibile ale xylitolului.Spray-ul nazal Xlear Ingrijire Sinusuri este o combinatie de xylitol cu solutie salina ce calmeaza si hidrateaza pasajele nazale si sinusurile.

Solutia brevetata la nivel international este naturala si contine xylitol, apa purificata, sare si extract din seminte de grepfrut. Solutia noastra salina cu xylitol este hipertonica. Atragand umiditatea, are capacitatea de a mentine pasajele nazale si sinusurile mult mai umede si mai curate decat solutiile care contin doar sare, fara xylitol. Xylitolul este ingredientul care diferentiaza spray-ul nostru nazal de toate celelalte produse nazale.

Stiinta moderna a remarcat valoarea spray-urilor nazale saline in a ajuta sanatatea sinusurilor, insa simpla pulverizare salina poate usca pasajele nazale. Adaugarea de xylitol ne asigura ca, dincolo de curatare, spray-ul nostru nazal este totodata hidratant si protector al tesuturilor delicate.

Gama Xlear de decongestie nazala contine cateva produse naturale. Niciunul dintre acestea nu contine antihistaminice sau decongestionante chimice, care pot determina uscarea cailor respiratorii si a sinusurilor. Caile respiratorii uscate sunt usor de iritat si astfel devin extrem de vulnerabile la atacurile contaminantilor externi.

...

Solutie fara chimicale

Xylitolul este ingredientul care difernetiaza cu adevarat spray-ul nazal Xlear de toate celelalte solutii! Niciunul dintre produsele noastre nu contine antihistaminice si decongestionante chimice sau sintetice care va pot lasa caile respiratorii si sinusurile uscate. Caile respiratorii uscate sunt usor de iritat si astfel devin extrem de vulnerabile la atacurile contaminantilor externi.

...

Hipertonice

Solutiile noastre saline cu xylitol sunt hipertonice, ceea ce inseamna ca atrag umezeala, pastreaza pasajele nazale si sinusurile mai umede si mai curate decat cele care contin doar sare, fara xylitol. Aceasta combinatie de sare cu xylitol ajuta sanatatea si este conceputa sa amelioreze iritatiile cauzate de catre poluantii, alergenii si germenii care ajung in pasajele nazale. Nu numai ca aceasta solutie sporeste apararea naturala a organismului dar, de asemenea, creste cantitatea de apa, ceea ce permite sistemului nostru imunitar sa fie mai eficient.

...

Ingrediente nemodificate genetic

La Xlear suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele, asa ca le cerem furnizorilor nostri sa certifice ca fiecare ingredient pe care il folosim nu provine din surse modificate genetic. De asemenea, efectuam propriile teste pentru a verifica daca a existat o contaminare incrucisata in intregul lant de aprovizionare.Cum sa folositi spray-ul nazal Xlear cu xylitol

  • Eliberati caile nazale suflandu-va usor nasul inainte de a utiliza spray-ul nazal Xlear.
  • Inainte de prima utilizare, indepartati capacul transparent al sticlutei, apoi tineti-o vertical si pulverizati (ori presati, in functie de varianta de recipient) unul sau mai multe pufuri in aer, pana cand solutia incepe sa fie eliberata.
  • Introduceti duza nazala in nara si apasati complet pulverizatorul (ori presati recipientul) in timp ce inspirati pe nas. Administrati 2-4 pufuri in fiecare nara.
  • Curatati aplicatorul dupa fiecare folosire si puneti la loc capacul transparent.
  • Pentru rezultate optime folositi-l de cel putin doua ori pe zi, dimineata si seara. Formula naturala fara medicamente sau chimicale este sigura si usor de folosit ori de cate ori este necesara curatarea sinusurilor si a cailor nazale, pentru a obtine sanatatea optima.