Meniu
Cosul tau

Prezentare Gel de dinti

Gel de dinti pentru copii cu xylitol


Gel SPRY gingii/dinti copii, aroma originala, 60 ml

Cumparati online >

Gel SPRY gingii/dinti copii, aroma de capsuni si banane, 60 ml.

Cumparati online >

Gel SPRY gingii/dinti copii, aroma originala, 60 ml.

Cumparati online >


Protejati dintii sau gingiile copilului dumneavoastra folosind gelul de gingii/dinti cu xylitol Kid's Spry.

Deliciosul gel 100% natural se aplica pe gingiile/ dintii bebelusilor si ai copiilor mici. Copiii iubesc gustul natural si dulce al xylitolului. Gelul de gingii/dinti Kid's Spry este conceput special ca o optiune foarte gustoasa, impachetata cu gandul la bebelusii si copiii mici, care de obicei se lupta cu periajul.

Cercetarile privind efectele xylitolului au condus la descoperirea faptului ca, atunci cand se aplica pe dinti in perioada formarii matricei de smalt, xylitolul poate intari semnificativ structura smaltului dentar. Utilizarea regulata a gelului Kid's Spry poate avea un efect dramatic asupra imbunatatirii sanatatii orale, oferind in acelasi timp copiilor sansa de a invata obiceiurile de igiena sanatoasa intr-un mod distractiv si gustos.

Siguranta in primul rand

Siguranta este prima preocupare a parintilor atunci cand vine vorba de copiii nostri pretiosi. Gelul de gingii/diinti Kid's Spry a fost proiectat si fabricat avand obiectivul de siguranta in prim-plan. Gelul de dinti acopera usor gura copilului cu xylitol si este complet sigur la inghitire deoarece nu contine ingrediente artificiale sau fluor.

Usor de folosit

Pentru a obtine toate avantajele pe care gelul de gingii/dinti Kid's Spry are sa le ofere copilului dumneavoastra, aplicati simplu o cantitate mica de gel (de marimea unei mazare) la periuta de dinti sau in suzeta, apoi masati usor gingia sau periati dintii. Repetati acest proces de doua pana la trei ori pe zi (dimineata, amiaza si seara inainte de culcare), iar copilul dumneavoastra va fi pe drumul cel bun spre dobandirea obiceiurilor sanatoase de igiena.


Ingrediente naturale

Ne mandrim ca oferim produse care folosesc ingrediente naturale si sustenabile. Facilitatile noastre utilizeaza cele mai bune tehnici si masini de manipulare pentru a oferi in permanenta clientilor nostri cele mai bune produse.

Indulcit 100% cu xylitol

Produsele indulcite cu xylitol creeaza un mediu ostil bacteriilor; studiu dupa studiu continua sa arate ca intr-un mediu bogat in xylitol, pur si simplu bacteriile nu pot sa se lipeasca de dinti si ca se poate reduce riscul de aparitie al cariilor dentare. Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume, ca un indulcitor bun pentru toti aceia care sunt preucupati de sanatatea dentara.

Surse nemodificate genetic

Suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele noastre la Xlear, asa ca folosim numai ingredientele de cea mai buna calitate si care provin din surse nemodificate genetic.

Fara gluten

Este foarte important sa oferim clientilor nostri produse fara gluten. Siguranta este un factor cheie in sanatatea generala, de aceea instalatiile noastre sunt echipate cu tehnologii incredibile de prevenire care ne asigura ca nu se produce contaminarea incrucisata cu posibili alergeni.

...

Fara zahar

Folosind xylitol cu puritate farmaceutica, oferim clientilor nostri produse 100% fara zahar. Zaharul este legat de o serie de probleme de sanatate cum ar fi inflamatiile, cariile dentare, diabetul, acneea, bolile de inima, infectiile drojdiei, cancerul si depresia. Folosind xylitol ca inlocuitor, sanatatea generala a organismului poate fi sprijinita prin imbunatatirea sanatatii orale si reducerea consumului de zahar.