Meniu
Cosul tau

Prezentare generala produse XLEAR

Produse cu Xylitol: au un gust excelent, oferă beneficii sanatații și sunt recomandate tuturor

Ce este Xylitol-ul?

Xylitol-ul este un îndulcitor natural obținut din partea fibroasă a plantelor, are un gust dulce, identic cu al zahărului și fără un gust ulterior (“no aftertaste”).

Xylitol-ul are un indice glicemic mic de numai 7 (zahărul are 83) și este scăzut caloric (cu 40% mai puține calorii față de zahăr). Așadar, în afară de gustul delicios, xylitol-ul are mult mai multe de oferit sănătății consumatorului preocupat de urmărirea unui stil de viață sănătos.

Folosit cu precădere în Scandinavia încă din anii '40, xylitol-ul a fost subiect în peste 1500 de studii clinice și de laborator care au confirmat clar și explicit beneficiile oferite sănătății omului.

Asociațiile stomatologilor din toată lumea promovează xylitol-ul pentru că acesta ajută cel mai bine în îngrijirea orală și poate reduce riscul apariției cariilor dentare.

Alte studii au demonstrat că, atunci când anumite bacterii intră în contact cu xylitol-ul, acestea își pierd puterea de a se atașa de țesuturile cavității bucale, ale nasului sau ale sistemului respirator superior.

Chiar mai mult, xylitol-ul are un efect răcoritor și liniștitor, făcându-l o alegere ideală, atât din punct de vedere al gustului, cât și al sănătății.

 


Compania Xlear este dedicată excelenței în sănătate

Cercetătorii și biochimiștii au început studiile despre efectele pozitive ale xylitol-ului asupra sănătății încă din anii 1960.

In 1999, compania XlearInc. S.U.A. recunoaște beneficiile xylitol-ului asupra sănătății și a început dezvoltarea gamei de produse pe bază de xylitol.

Xlear cercetează continuu, descoperă utilizări inovative ale xylitol-ului care pot contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Prin linia extinsă de produse disponibile acum și prin cele noi, care apar la orizont – toate bazate pe substanța naturală xylitol - nu este de mirare ca Xlear Inc. este numită în toată lumea Expertul in Xylitol.