Meniu
Cosul tau

Gume de mestecat cu xylitol

Guma noastra de mestecat face parte din gama Spry de Protectie a Sanatatii Dintilor, se prezinta sub forma a 8 arome naturale si in 6 variante de ambalaj - oferind astfel gusturile si dimensiunile care sa corespunda tuturor cerintelor dumneavoastra:

Borcan cu 600 tablete

Cumparati online >

Borcan cu 100 tablete

Cumparati online >

Tub cu 30 tablete

Cumparati online >

Folie cu 10 tablete

Cumparati online >

Folie cu 12 tablete

Cumparati online >

Borcan cu 55 tablete

Cumparati online >


MENTA (PEPPERMINT)

MENTA CREATA (SPEARMINT)

CEAI VERDE

CEAI VERDE

FRUCTE PROASPETE

LEMN DULCE (LICORICE)

BUBBLE GUM

WINTERGREEN


Sprijiniti sanatatea orala cu guma de mestecat ce contine xylitol - Spry Protectie Dentara.

Studiile clinice demonstreaza beneficiile gumei indulcita cu xylitol mestecata dupa mese si gustari. Pentru a obtine beneficii maxime, se recomanda sa mestecati o tableta de guma cu xylitol dupa fiecare masa sau gustare, deoarece poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare. Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume, ca indulcitor pentru toti aceia care sunt preucupati de sanatatea dentara, sanatatea cailor respiratorii superioare ori de practicarea unui de stil sanatos de alimentatie ce presupune excluderea sau cel putin reducerea consumului de zahar.

Produsele indulcite cu xylitol creeaza un mediu ostil bacteriilor; studiu dupa studiu arata ca pur si simplu, bacteriile nu pot sa se lipeasca de dinti si de tesuturile orale intr-un mediu bogat in xylitol.

Ingrediente naturale

Ne mandrim ca oferim produse care folosesc ingrediente naturale si sustenabile. Facilitatile noastre utilizeaza cele mai bune tehnici si masini de manipulare pentru a oferi in permanenta clientilor nostri cele mai bune produse.

Indulcite 100% cu xylitol

Produsele indulcite cu xylitol creeaza un mediu ostil bacteriilor; studiu dupa studiu continua sa arate ca intr-un mediu bogat in xylitol, pur si simplu bacteriile nu pot sa se lipeasca de dinti si ca se poate reduce riscul de aparitie al cariilor dentare. Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume, ca un indulcitor bun pentru toti aceia care sunt preucupati de sanatatea dentara.

Surse nemodificate genetic

Suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele noastre la Xlear, asa ca folosim numai ingredientele de cea mai buna calitate si care provin din surse nemodificate genetic.

Fara gluten

Este foarte important sa oferim clientilor nostri produse fara gluten. Siguranta este un factor cheie in sanatatea generala, de aceea instalatiile noastre sunt echipate cu tehnologii incredibile de prevenire care ne asigura ca nu se poate produce contaminarea incrucisata cu posibili alergeni.

...

Fara zahar

Folosind xylitol cu puritate farmaceutica, oferim clientilor nostri produse 100% fara zahar. Zaharul este legat de o serie de probleme de sanatate cum ar fi inflamatiile, cariile dentare, diabetul, acneea, bolile de inima, infectiile drojdiei, cancerul si depresia. Folosind xylitol ca inlocuitor, sanatatea generala a organismului poate fi sprijinita prin imbunatatirea sanatatii orale si reducerea consumului de zahar.