Meniu
Cosul tau

Prezentare Lite & Sweet (xylitol si erythritoll)

Cutia cu 100 de plicuri x 4 g.

Cumparati online >

Punga resigilabila de 454 g.

Cumparati online >

Punga resigilabila de 1-36 kg.

Cumparati online >


Un amestec natural, unic de xylitol si erythritol

Lite & Sweet, un amestec de erythritol si xylitol de puritate farmaceutica, este indulcitorul nostru natural pe baza de plante, care ofera dulceata pe care toata lumea o doreste fara calorii si gust chimic ca al celorlalti inlocuitori de zahar. Exceptional pentru diabetici si cei care sunt hipoglicemici, Lite & Sweet este metabolizat fara insulina si creeaza un impact glicemic semnificativ mai mic decat zaharul.

Lite & Sweet este indulcitorul ideal pentru ca toata lumea sa se bucure. Spre deosebire de alti indulcitori, acesta are si o toleranta digestiva ridicata. Combinatia dintre xylitol si erythritol este rapid absorbita in intestinul subtire, facand mai putin probabila aparitia efectului laxativ nedorit, ca in cazul altor indulcitori.

Se converteste 1: 1 cu zaharul de masa

Sa gatiti un desert si sa mancati mai mult din el, nu a fost niciodata mai usor! Indulcitorul nostru cu xylitol si erythritol are gustul si se foloseste la gatit ca zaharul de masa obisnuit, este usor de folosit in orice reteta deoarece are un raport de indulcire si de substituire de 1: 1. De asemenea, va va placea ca nu lasa dupa utilizare nici un gust ca in cazul indulcitorilor de stevia. Lite&Sweet reprezinta un mare plus catre o dieta sanatoasa.

0 grame de carbohidrati neti

Numarul total de carbohidrati este necesar a fi trecut pe eticheta nutritionala pentru a include numarul total al gramelor din alcooli si din fibrele zaharoase. In orice caz, acesti carbohidrati au un impact mai mic asupra glucozei din sange decat altii, deoarece acestia sunt doar partial (sau deloc) transformati in glucoza de catre organismul nostru. Carbohidratii neti inseamna numar total al gramelor de carbohidrati minus numarul gramelor de alcooli din zahar, fibre si glicerina. Cu numarul de carbohidrati egal cu cel al alcoolilor de zahar, indulcitorul nostru cu continut scazut de carbohidrati este perfect pentru a va mentine pe drumul cel bun atunci cand tineti evidenta carbohidratilor.

Xylitol care provine din surse nemodificate genetic

Suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele noastre la Xlear, asa ca folosim numai ingredientele de cea mai buna calitate si care provin din surse nemodificate genetic.

Fabricat din xylitol si erythritol

Lite & Sweet este amestecul nostru natural de xylitol si erythritol din surse vegetale. Desi are gustul foarte asemanator cu al zaharului, erythritolul are zero calorii si aproape nici un indice glicemic, in timp ce xylitolul are cu 40% mai putine calorii decat zaharul si un indice glicemic de 7. Combinatia dintre cei doi indulcitori pe baza de plante creeaza un substitut natural perfect pentru oricine este preucupat in dieta zilnica de eliminarea excesului de zahar , inceperea unei noi alimentatii sanatoase sau cu dorinta de a pierde in greutate.

...

70% mai putine calorii

Lite & Sweet, cel mai nou indulcitor al nostru pe baza de plante, are pe portie cu 70% mai putine calorii decat zaharul! Aceasta caracteristica il face alegerea ideala pentru oricine incearca sa piarda in greutate sau sa mentina o greutate sanatoasa. Caracteristica naturala de a fi slab caloric reprezinta doar inceputul beneficiilor sale nutritionale.

...

Indice glicemic de 3

Lite & Sweet este digerat fara insulina cand este consumat, are un indice glicemic extrem de scazut de numai 3; in comparatie, zaharul are un indice glicemic de 85! Aceasta este o veste fantastica pentru oricine se afla intr-o dieta de control al consumului de zahar, dar nu doreste sa sacrifice gustul.

Gatitul cu Lite & Sweet

Indulcitorul Lite & Sweet este de cea mai buna calitate, interschimbabil cu zaharul in majoritatea retetelor de gatit si poate ajuta la completarea unei diete sanatoase. Cand gatiti, inlocuiti zaharul cu Lite & Sweet in masuri egale. Lite & Sweet este stabil in coacere si la gatire, se amesteca si se dizolva similar cu zaharul obisnuit. Lite & Sweet nu este potrivit in aluatul cu drojdie deoarece calitatile antibacteriene ale acestuia nu lasa aluatul sa creasca la fel de mult.