Meniu
Cosul tau

Prezentare Mints-uri

Pasta de dinti cu xylitol a gamei Spry Protectie Dentara vine sub forma a 4 arome fara fluor si a 4 arome cu fluor

Fructe de padure

Cumparati online >

Menta (peppermint)

Cumparati online >

Scortisoara

Cumparati online >

Menta creata (spearmint)

Cumparati online >


Mintsurile cu xylitol Spry vin in 2 variante de ambalaj si se prezinta sub forma a 5 arome - oferind astfel gusturile si dimensiunile care sa corespunda tuturor cerintelor dumneavoastra:

Borcan cu 240 de bucati

Cumparati online >

Tub cu 45 de bucati

Cumparati online >


MENTA (PEPPERMINT)

SCORTISOARA

FRUCTE DE PADURE

MENTA CREATA (SPEARMINT)


Sprijiniti sanatatea orala consumand mintsurile cu xylitol din gama Spry Protectie Dentara.

Mintsurile Spry cu xylitol sunt fara zahar si sunt indulcite 100 % cu xylitol! Studiile clinice au aratat in repetate randuri ca produsele indulcite 100% cu xylitol pot reduce riscul aparitiei cariilor dentare atunci cand sunt utilizate in mod consecvent.

Xylitolul creeaza un mediu ostil bacteriilor; studiu dupa studiu arata ca pur si simplu, bacteriile nu pot sa se lipeasca de dinti si de tesuturile orale intr-un mediu bogat in xylitol. Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume, ca alternativa sanatoasa pentru toti aceia care sunt preucupati de sanatatea dentara, sanatatea cailor respiratorii superioare ori de practicare unui de stil sanatos de alimentatie ce presupune excluderea sau cel putin reducerea consumului de zahar.

Ingrediente naturale

Ne mandrim ca oferim produse care folosesc ingrediente naturale si sustenabile. Facilitatile noastre utilizeaza cele mai bune tehnici si masini de manipulare pentru a oferi in permanenta clientilor nostri cele mai bune produse.

Indulcite 100% cu xylitol

Produsele indulcite cu xylitol creeaza un mediu ostil bacteriilor; studiu dupa studiu continua sa arate ca intr-un mediu bogat in xylitol, pur si simplu bacteriile nu pot sa se lipeasca de dinti si ca se poate reduce riscul de aparitie al cariilor dentare. Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume, ca un indulcitor bun pentru toti aceia care sunt preucupati de sanatatea dentara.

Surse nemodificate genetic

Suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele noastre la Xlear, asa ca folosim numai ingredientele de cea mai buna calitate si care provin din surse nemodificate genetic.

Fara gluten

Este foarte important sa oferim clientilor nostri produse fara gluten. Siguranta este un factor cheie in sanatatea generala, de aceea instalatiile noastre sunt echipate cu tehnologii incredibile de prevenire care ne asigura ca nu se poate produce contaminarea incrucisata cu posibili alergeni.

...

Fara zahar

Folosind xylitol cu puritate farmaceutica, oferim clientilor nostri produse 100% fara zahar. Zaharul este legat de o serie de probleme de sanatate cum ar fi inflamatiile, cariile dentare, diabetul, acneea, bolile de inima, infectiile drojdiei, cancerul si depresia. Folosind xylitol ca inlocuitor, sanatatea generala a organismului poate fi sprijinita prin imbunatatirea sanatatii orale si reducerea consumului de zahar.