Meniu
Cosul tau

NetiXlear - solutie salina pentru spalare nazala (si de reumplere a irigatoarelor Netipot si Netirinse)

...

NetiXlear - solutie salina pentru spalare nazala face parte din gama de ingrijire a sinusurilor, contine 20 de pliculete a cate 6 g. si o mostra de picaturi nazale

Cumparati on-line >


Profitati din plin de spalarea nazala cu solutie salina pentru spalare nazala (si de reumplere a irigatoarelor Netipot si Netirinse).

Pastrarea sinusurilor dumneavoastra curate, fara de contaminantii din aer si de alti iritanti, ajuta la imbunatatirea fluxului de aer si in sustinerea unei mai bune sanatati a sistemului respirator in general. NetiXlear - solutie salina pentru spalare nazala combina intelepciunea trecutului cu cercetarea moderna asupra uimitoarelor beneficii ale xylitolului 100% natural. Acest ingredient unic este dovedit clinic ca sprijina sanatatea atat a sinusurilor, cat si a cailor respiratorii superioare.

Solutia noastra este dezvoltata profesional pentru a oferi un sistem usor de utilizat, adaptat oricaror nevoi. Aceasta este patentata si imbunatateste eficacitatea solutiilor saline traditionale prin aportul de xylitol 100% natural, avand rol de calmare si hidratare.

...

Solutie fara chimicale

Xylitolul este ingredientul care difernetiaza cu adevarat spray-ul nazal Xlear de toate celelalte solutii! Niciunul dintre produsele noastre nu contine antihistaminice si decongestionante chimice sau sintetice care va pot lasa caile respiratorii si sinusurile uscate. Caile respiratorii uscate sunt usor de iritat si astfel devin extrem de vulnerabile la atacurile contaminantilor externi.

...

Hipertonice

Solutiile noastre saline cu xylitol sunt hipertonice, ceea ce inseamna ca atrag umezeala, pastreaza pasajele nazale si sinusurile mai umede si mai curate decat cele care contin doar sare, fara xylitol. Aceasta combinatie de sare cu xylitol ajuta sanatatea si este conceputa sa amelioreze iritatiile cauzate de catre poluantii, alergenii si germenii care ajung in pasajele nazale. Nu numai ca aceasta solutie sporeste apararea naturala a organismului dar, de asemenea, creste cantitatea de apa, ceea ce permite sistemului nostru imunitar sa fie mai eficient.

...

Ingrediente nemodificate genetic

La Xlear suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele, asa ca le cerem furnizorilor nostri sa certifice ca fiecare ingredient pe care il folosim nu provine din surse modificate genetic. De asemenea, efectuam propriile teste pentru a verifica daca a existat o contaminare incrucisata in intregul lant de aprovizionare.

Cand sa utilizati NetiXlear - solutie salina pentru spalare nazala

Folositi NetiXlear - solutie salina pentru spalare nazala, ori de cate ori sunteti congestionat sau aveti sinusurile uscate, iritate sau au nevoie de curatare. Atunci cand aveti disconfort sau probleme cu sinusurile, folositi solutia Neti Xlear pentru a obtine eliberarea moderata sau maxima de:

  • Problemele sezoniere ale sinusurilor
  • Expunerea la contaminantii din aer
  • Expunerea la un mediu rece, uscat sau cu fum
  • Uscarea sau iritatia nasului ori a sinusurilor

Cand spalarea nazala este incomoda sau impracticabila, folositi spray-ul nazal Xlear Ingrijire Sinusuri. Pentru o eliberare moderata, recomandam spalarea cu Xlear Neti Pot - irigator pentru ingrijirea sinusurilor.