Meniu
Cosul tau

Prezentare Pasta de dinti cu xylitol

Pasta de dinti cu xylitol a gamei Spry Protectie Dentara vine sub forma a 4 arome fara fluor si a 4 arome cu fluor

Menta (peppermint) fara fluor

Cumparati online >

Scortisoara fara fluor Menta

Cumparati online >

Creata (spearmint) fara fluor

Cumparati online >

Whitening fara fluor

Cumparati online >


Protejati-va dintii cu pasta de dinti Spry cu xylitol

Pasta de dinti Spry este bogata in xylitol (cel putin 25% din greutatea totala), un indulcitor natural cu gust extraordinar si care sustine sanatatea orala. Cu pasta noastra de dinti Spry va veti bucura de un zambet mai sanatos, o respiratie mai proaspata si o gura mai curata. Studiile clinice demonstreaza ca xylitolul ofera beneficii excelente sanatatii orale.


Sfaturi in utilizare:

Ingrediente naturale

Ne mandrim ca oferim produse care folosesc ingrediente naturale si sustenabile. Facilitatile noastre utilizeaza cele mai bune tehnici si masini de manipulare pentru a oferi in permanenta clientilor nostri cele mai bune produse.

Indulcite 100% cu xylitol

Produsele indulcite cu xylitol creeaza un mediu ostil bacteriilor; studiu dupa studiu continua sa arate ca intr-un mediu bogat in xylitol, pur si simplu bacteriile nu pot sa se lipeasca de dinti si ca se poate reduce riscul de aparitie al cariilor dentare. Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume, ca un indulcitor bun pentru toti aceia care sunt preucupati de sanatatea dentara.

Surse nemodificate genetic

Suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele noastre la Xlear, asa ca folosim numai ingredientele de cea mai buna calitate si care provin din surse nemodificate genetic.

Fara SLS

Pentru a garanta ca toate pastele noastre de dinti Spry nu contin Sodiu Lauryl Sulfat, este in procedura noastra standard sa desfasuram ambele operatii: atat certificarea furnizorilor, cat si testarea interna. Pastele de dinti Spry va vor lasa sa va simtiti gura curata si proaspata fara sa folosim SLS, deoarece in locul acestei substante utilizam lauroil sarcosinat de sodiu. Desi au aceleasi initiale (SLS), ingredientele nu reprezinta acelasi lucru. Am ales sa folosim lauroil sarcosinat de sodiu pentru ca este foarte bland, dar si foarte eficient

...

Aloe vera

Produsele noastre Spry Protectie Dentara contin Aloe Vera pentru a ajuta la atenuarea sensibilitatilor si a iritatiilor minore. Acest ingredient delicat este sigur si eficient in a fi utilizat zilnic de catre intreaga familie pentru a va ajuta la indepartarea petelor de suprafata si a lasa dintii sa se simta vizibil curatati. De asemenea, Aloe este apreciata pentru beneficiile sale de hidratare, fiind o solutie naturala pentru persoanele cu disconfort cauzat de gura uscata.