Meniu
Cosul tau

Prezentare picaturi nazale pentru copii

Kid’s Xlear - picaturi nazale cu xylitol, pentru copii

Picaturile de copii Kid’s Xlear Ingrijire Sinusuri se prezinta intr-o sticla convenabila de 22 ml., se administreaza prin presare si este prietenoasa copiilor.

Cumparati online >

Ingrijirea zilnica a sinusurilor copilului dumneavoastra cu picaturile nazale saline cu xylitol Kid’s Xlear

Dezvoltate initial pentru pediatrie, picaturile nazale Xlear Ingrijinire Sinusuri pentru copii sunt o combinatie de xylitol cu solutie salina care calmeaza si hidrateaza pasajele nazale si sinusurile.

Solutia brevetata la nivel international este naturala si contine xylitol, apa purificata, sare si extract din seminte de grepfrut. Solutia noastra salina cu xylitol este hipertonica. Atragand umiditatea, are capacitatea de a mentine pasajele nazale si sinusurile mult mai umede si mai curate decat solutiile care contin doar sare, fara xylitol. Xylitolul este ingredientul care diferentiaza picaturile si spray-urile noastre nazale de toate celelalte produse nazale.

Stiinta moderna a remarcat valoarea spray-urilor nazale saline in a ajuta sanatatea sinusurilor, insa simpla pulverizare salina poate usca pasajele nazale. Adaugarea de xylitol ne asigura ca, dincolo de curatare, spray-ul nostru nazal este totodata hidratant si protector al tesuturilor delicate.

Gama Xlear de decongestie nazala contine cateva produse naturale. Niciununul dintre acestea nu contine antihistaminice sau decongestionante chimice, care pot determina uscarea cailor respiratorii si a sinusurilor. Caile respiratorii uscate sunt usor de iritat si astfel devin extrem de vulnerabile la atacurile contaminantilor externi.

...

Solutie fara chimicale

Xylitolul este ingredientul care difernetiaza cu adevarat spray-ul nazal Xlear de toate celelalte solutii! Niciunul dintre produsele noastre nu contine antihistaminice si decongestionante chimice sau sintetice care va pot lasa caile respiratorii si sinusurile uscate. Caile respiratorii uscate sunt usor de iritat si astfel devin extrem de vulnerabile la atacurile contaminantilor externi.

...

Hipertonice

Solutiile noastre saline cu xylitol sunt hipertonice, ceea ce inseamna ca atrag umezeala, pastreaza pasajele nazale si sinusurile mai umede si mai curate decat cele care contin doar sare, fara xylitol. Aceasta combinatie de sare cu xylitol ajuta sanatatea si este conceputa sa amelioreze iritatiile cauzate de catre poluantii, alergenii si germenii care ajung in pasajele nazale. Nu numai ca aceasta solutie sporeste apararea naturala a organismului dar, de asemenea, creste cantitatea de apa, ceea ce permite sistemului nostru imunitar sa fie mai eficient.

...

Ingrediente nemodificate genetic

La Xlear suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele, asa ca le cerem furnizorilor nostri sa certifice ca fiecare ingredient pe care il folosim nu provine din surse modificate genetic. De asemenea, efectuam propriile teste pentru a verifica daca a existat o contaminare incrucisata in intregul lant de aprovizionare.

Cand sa utilizati picaturile nazale de copii Kid’s Xlear Ingrijre Sinusuri

Utilizati picaturile nazale Kid’s Xlear Ingrijre Sinusuri ori de cate ori copilul dumneavoastra are nevoie de o curatare delicata a pasajelor nazale si a sinusurilor. Solutia brevetata de sare cu xylitol ajuta la calmarea si hidratarea pasajelor nazale atunci cand exista:

 • Umiditate scazuta
 • Poluanti.
 • Folosirea excesiva de decongestionanti nazali
 • Orice alti iritanti nazali

Instructiuni de utilizare:

 • Inainte de a folosi picaturile nazale pentru copii Kid`s Xlear, eliberati caile nazale ale copilului, sufland usor nasul sau folositi o pompita nazala pentru indepartarea mucusului.
 • Pentru copiii mai mari:

  • Introduceti duza in nara si strangeti flaconul in timp ce copilul inspira pe nas. Scoateti duza din nara inainte de a permite flaconului sa se reumfle.
  • Repetati operatiunea de 1-2 ori pentru fiecare nara.
  • Curatati duza dupa fiecare folosire si puneti la loc capacul de siguranta.

  Pentru copiii mai mici si pentru bebelusi:

  • Asezati copilul pe spate.
  • Intoarceti flaconul cu duza de curgere in jos si lasati picaturile sa curga in fiecare nara.
  • Curatati duza dupa fiecare folosire si puneti la loc capacul de siguranta.
 • Pentru rezultate optime folositi de cel putin doua ori pe zi, dimineata si seara. Formula naturala fara medicamente este sigura si usor de folosit ori de cate ori este nevoie de curatarea sinusurilor si a pasajelor nazale.
 • Formula naturala fara medicamente este sigura si usor de folosit ori de cate ori este nevoie de curatarea sinusurilor si a pasajelor nazale.