Meniu
Cosul tau

Prezentare Produse Xlear Ingrijire Sinusuri cu xylitol

Produse de ingrijire a sinusurilor, pentru adulti


...

Xlear spray nazal pentru adulti

Vizualizati Xlear spray nazal pentru adulti >

Xlear Neti Pot - irigator pentru ingrijirea sinusurilor

Vizualizati Xlear Neti Pot >

Xlear Neti Rinse - irigator pentru ingrijirea sinusurilor

Vizualizati Xlear Neti Rinse >

NetiXlear- solutie salina pentru spalare nazala, 20 plicuri x 6 g.

Vizualizati NetiXlear >


Produse de ingrijire a sinusurilor, pentru copii


Utilizati filtrul dumneavoastra natural

Nasul si sinusurile sunt proiectate de catre Creator sa functioneze ca filtre naturale si sa constituie prima linie de aparare impotriva contaminantilor din aer cum ar fi praful sau alti iritanti. Spalarea nasului si a sinusurilor a fost utilizata de milenii pentru a mentine aceste filtre functionale, asa cum ar trebui. Spray-ul nostru nazal este construit pe acest concept.

Sistemul Xlear Ingrijire Sinusuri cu xylitol combina intelepciunea trecutului cu cercetarea moderna asupra beneficiilor utilizarii xylitolului intr-o aplicatie nazala care are ca rezultat un spray fantastic impotriva alergiilor si a altor afectiuni. Rezultatul este un sistem profesional dezvoltat de catre medici, usor de utilizat si poate fi adaptat pentru a satisface orice nevoie, fiind disponibil si in farmacii ca produs parafarmaceutic (OTC). Indiferent daca aveti nevoie de ingrijire zilnica, de una moderata sau de ingrijire maxima, sistemul Xlear Ingrijire Sinusuri este optiunea potrivita pentru dumneavoastra.

Beneficiile xylitolului sunt deosebit de bune si pentru copii. Multe studii clinice se concentreaza asupra efectelor pozitive care rezulta din utilizarea xylitolului la o varsta frageda. Deoarece xylitolul este extrem de sigur, eficient si totodata delicat, acesta este recomandat de catre medicii pediatrii si de specialistii in ingrijirea copiilor din intreaga lume.