Meniu
Cosul tau

Prezentare Spray de hidratare a gurii


Spray-ul de hidratare a gurii Spry Rain contine o sticluta de 103 ml. si o alta de 30 ml. - foarte potrivita ca dimensiuni pentru a fi luata in calatorii.

Cumparati online >


Furnizeaza tesuturilor uscate ale gurii nutrientii de rehidratare de care acestea au nevoie.

Spray-ul de hidratare a gurii este un produs incredibil al gamei Spry Protectie Dentara. Acesta hidrateaza gingiile si tesuturile din gura cu xylitol sigur si eficient, un indulcitor natural derivat din partile fibroase ale plantelor.

Spray-ul nostru de hidratare a gurii a fost dezvoltat pentru a imbunatati sanatatea orala per ansamblu, prin furnizarea de nutrienti care au efecte de hidratare si stimuleaza salivatia. Formula are o aroma naturala de menta creata (spearmint) care ajuta la improspatarea respiratiei si poate fi utilizata ori de cate ori este necesar, pentru a umezi si a oferi in acelasi timp o usoara alinare tesuturilor bucale uscate si/sau iritate.


Ingrediente naturale

Ne mandrim ca oferim produse care folosesc ingrediente naturale si sustenabile. Facilitatile noastre utilizeaza cele mai bune tehnici si masini de manipulare pentru a oferi in permanenta clientilor nostri cele mai bune produse.

Indulcite 100% cu xylitol

Produsele indulcite cu xylitol creeaza un mediu ostil bacteriilor; studiu dupa studiu continua sa arate ca intr-un mediu bogat in xylitol, pur si simplu bacteriile nu pot sa se lipeasca de dinti si ca se poate reduce riscul de aparitie al cariilor dentare. Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume, ca un indulcitor bun pentru toti aceia care sunt preucupati de sanatatea dentara.

Surse nemodificate genetic

Suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele noastre la Xlear, asa ca folosim numai ingredientele de cea mai buna calitate si care provin din surse nemodificate genetic.

Aloe vera

Produsele noastre Spry Protectie Dentara contin Aloe Vera pentru a ajuta la atenuarea sensibilitatilor si a iritatiilor minore. Acest ingredient delicat este sigur si eficient in a fi utilizat zilnic de catre intreaga familie pentru a va ajuta la indepartarea petelor de suprafata si a lasa dintii sa se simta vizibil curatati. De asemenea, Aloe este apreciata pentru beneficiile sale de hidratare, fiind o solutie naturala pentru persoanele cu disconfort cauzat de gura uscata.

...

Fara zahar

Folosind xylitol cu puritate farmaceutica, oferim clientilor nostri produse 100% fara zahar. Zaharul este legat de o serie de probleme de sanatate cum ar fi inflamatiile, cariile dentare, diabetul, acneea, bolile de inima, infectiile drojdiei, cancerul si depresia. Folosind xylitol ca inlocuitor, sanatatea generala a organismului poate fi sprijinita prin imbunatatirea sanatatii orale si reducerea consumului de zahar.