Meniu
Cosul tau

Prezentare Xlear Neti Pot - irigator pentru ingrijirea sinusurilor

...

Produsul Neti Pot face parte din gama Xlear Ingrijire Sinusuri si vine impreuna cu: 6 pliculete de reumplere NetiXlear - solutie salina pentru spalare nazala si cu o mostra de picaturi nazale.

Cumparati on-line >


Obtineti o eliberare moderata a sinusurilor cu Neti Pot - irigator pentru ingrijirea sinusurilor.

Sistemul Xlear Ingrijire Sinusuri cu xylitol combina intelepciunea trecutului cu cercetarea moderna asupra beneficiilor uimitoare ale xylitolului 100% natural. Solutia noastra este dezvoltata profesional pentru a oferi un sistem usor de utilizat, adaptat oricaror nevoi.

Neti Pot - irigatorul pentru ingrijirea sinusurilor contine un vas special conceput sa curate in mod natural pasajele nazale, folosindu-se de curgerea gravitationala a solutiei saline de spalare nazala NetiXlear. Aceasta metoda este eficiena in spalarea delicata a resturilor si a contaminantilor din aer care se acumuleaza in nas si sinusuri. Solutia patentata imbunatateste eficacitatea solutiilor saline clasice prin folosirea xylitolului, care calmeaza si hidrateaza.

Xlear Neti Pot - irigatorul pentru ingrijirea sinusurilor este solutia clara la problemele dumneavoastra cu sinusurile. Aceasta combina curatarea traditionala a nasului si a sinusurilor oferita de sarea pura din Marea Celtica, cu bicarbonatul de sodiu (ca solutie tampon naturala) si cu xylitolul 100% natural, de puritate farmaceutica.

...

Solutie fara chimicale

Xylitolul este ingredientul care difernetiaza cu adevarat spray-ul nazal Xlear de toate celelalte solutii! Niciunul dintre produsele noastre nu contine antihistaminice si decongestionante chimice sau sintetice care va pot lasa caile respiratorii si sinusurile uscate. Caile respiratorii uscate sunt usor de iritat si astfel devin extrem de vulnerabile la atacurile contaminantilor externi.

...

Hipertonice

Solutiile noastre saline cu xylitol sunt hipertonice, ceea ce inseamna ca atrag umezeala, pastreaza pasajele nazale si sinusurile mai umede si mai curate decat cele care contin doar sare, fara xylitol. Aceasta combinatie de sare cu xylitol ajuta sanatatea si este conceputa sa amelioreze iritatiile cauzate de catre poluantii, alergenii si germenii care ajung in pasajele nazale. Nu numai ca aceasta solutie sporeste apararea naturala a organismului dar, de asemenea, creste cantitatea de apa, ceea ce permite sistemului nostru imunitar sa fie mai eficient.

...

Ingrediente nemodificate genetic

La Xlear suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele, asa ca le cerem furnizorilor nostri sa certifice ca fiecare ingredient pe care il folosim nu provine din surse modificate genetic. De asemenea, efectuam propriile teste pentru a verifica daca a existat o contaminare incrucisata in intregul lant de aprovizionare.

Cand sa utilizati Xlear Neti Pot - irigatorul pentru ingrijrea sinusurilor

Folositi Xlear Neti Pot - irigatorul pentru ingrijrea sinusurilor ori de cate ori sunteti congestionat sau aveti sinusurile uscate, iritate sau au nevoie de curatare. Atunci cand aveti disconfort sau probleme cu sinusurile, folositi Xlear Neti Pot pentru a obtine o eliberarea moderata de:

 • Problemele sezoniere ale sinusurilor
 • Expunerea la contaminantii din aer
 • Expunerea la un mediu rece, uscat sau cu fum
 • Uscarea sau iritatia nasului ori a sinusurilor

Cand spalarea nazala este incomoda sau impracticabila, folositi spray-ul nazal Xlear Ingrijire Nazala. Pentru o eliberare maxima, recomandam spalarea cu Xlear Neti Rinse - irigator cu presiune pozitiva pentru ingrijirea sinusurilor.

Instructiuni de folosire:

 • Spalati temeinic irigatorul cu apa si sapun sau asezati-l in masina de spalat vase, pe raftul de sus. Asigurati-va ca l-ati clatit foarte bine cu apa purificata sau sterilizata.
 • Preparati solutia amestecand 1/2 pana la 1 plic de NetiXlear - solutie salina cu xylitol pentru ingrijirea sinusurilor in 235 ml. de apa sterilizata sau purificata, la temperatura corpului. Amestecati pana cand se dizolva complet continutul plicului.
 • Umpleti irigatorul cu solutia preparata in prealabil.
 • Inclinati-va peste chiuveta, astfel incat sa va puteti uita direct in bazin. Capul dumneavoastra va fi inclinat in jur de 45 de grade.
 • Rotiti capul astfel incat o nara sa fie deasupra celeilalte.
 • Introduceti usor capatul de scurgere al irigatorului in nara superioara astfel incat sa formeze o etansare confortabila, evitand sa apasati prea tare.
 • In timp ce respirati pe gura, ridicati de toarta irigatorului astfel incat solutia sa patrunda prin nara superioara. Apoi solutia se va scurge din nara inferioara. Daca simtiti ca solutia ajunge in gat, este de ajuns sa va aplecati capul spre inainte.
 • Daca este nevoie, reumpleti irigatorul cu solutie preparata. Rotiti capul in sens invers si repetati operatia cu cealalta nara.
 • Suflati delicat nasul pentru curatarea ambelor nari.
 • Curatati irigatorul dupa fiecare folosire. Poate fi spalat la masina de spalat vase sau manual, cu apa si sapun. Clatiti temeinic pentru a indeparta tot sapunul.