Meniu
Cosul tau

Prezentare Xlear Neti Rinse - irigatorul cu presiune pozitiva pentru ingrijirea sinusurilor

...

Xlear Neti Rinse face parte din gama Xlear Ingrijire Sinusuri si vine impreuna cu: 6 pliculete de reumplere NetiXlear - solutie salina pentru spalare nazala si cu o mostra de picaturi nazale.

Cumparati on-line >


Obtineti o eliberare maxima a sinusurilor cu Xlear Neti Rinse - irigatorul cu presiune pozitiva pentru ingrijirea sinusurilor.

Sistemul de spalare oferit de irigatorul Xlear Neti Rinse utilizeaza o sticla unica cu presiune pozitiva pentru curatarea, calmarea si hidratarea sinusurilor. Pastrarea sinusurilor dumneavoastra curate, fara de contaminantii din aer si de alti iritanti, ajuta la imbunatatirea fluxului de aer si in sustinerea unei mai bune sanatati a sistemului respirator in general.

Cu o simpla presare a sticlei cu presiune pozitiva, solutia de reumplere NetiXlear cu xylitol ajunge in profunzimea sinusurilor asigurand astfel eliberarea maxima de iritatia nasului si a sinusurilor. Spre deosebire de solutiile saline obisnuite, solutia patentata ofera o doza mare de xylitol 100% natural. Acest ingredient unic este dovedit clinic ca sustine atat sanatatea sinusurilor cat si a cailor respiratorii superioare.

...

Solutie fara chimicale

Xylitolul este ingredientul care difernetiaza cu adevarat spray-ul nazal Xlear de toate celelalte solutii! Niciunul dintre produsele noastre nu contine antihistaminice si decongestionante chimice sau sintetice care va pot lasa caile respiratorii si sinusurile uscate. Caile respiratorii uscate sunt usor de iritat si astfel devin extrem de vulnerabile la atacurile contaminantilor externi.

...

Hipertonice

Solutiile noastre saline cu xylitol sunt hipertonice, ceea ce inseamna ca atrag umezeala, pastreaza pasajele nazale si sinusurile mai umede si mai curate decat cele care contin doar sare, fara xylitol. Aceasta combinatie de sare cu xylitol ajuta sanatatea si este conceputa sa amelioreze iritatiile cauzate de catre poluantii, alergenii si germenii care ajung in pasajele nazale. Nu numai ca aceasta solutie sporeste apararea naturala a organismului dar, de asemenea, creste cantitatea de apa, ceea ce permite sistemului nostru imunitar sa fie mai eficient.

...

Ingrediente nemodificate genetic

La Xlear suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele, asa ca le cerem furnizorilor nostri sa certifice ca fiecare ingredient pe care il folosim nu provine din surse modificate genetic. De asemenea, efectuam propriile teste pentru a verifica daca a existat o contaminare incrucisata in intregul lant de aprovizionare.

Cand sa utilizati Xlear Neti Rinse- irigatorul cu presiune pozitiva pentru ingrijrea sinusurilor:

Folositi Xlear Neti Rinse - irigatorul cu presiune pozitiva pentru ingrijrea sinusurilor ori de cate ori sunteti congestionat sau aveti sinusurile uscate, iritate sau au nevoie de curatare. Atunci cand aveti disconfort sau probleme cu sinusurile, folositi Xlear Neti Rinse pentru a obtine eliberarea maxima de:

 • Problemele sezoniere ale sinusurilor
 • Expunerea la contaminantii din aer
 • Umflaturi ale sinusurilor in nas
 • Expunerea la un mediu rece, uscat sau cu fum
 • Uscarea sau iritatia nasului ori a sinusurilor

Cand spalarea nazala este incomoda sau impracticabila, folositi spray-ul nazal Xlear Ingrijire Sinusuri. Pentru o eliberare moderata, recomandam spalarea cu Xlear Neti Pot - irigator pentru ingrijirea sinusurilor.

Instructiuni de folosire:

 • Spalati temeinic sticluta cu apa si sapun sau asezati-o in masina de spalat vase, pe raftul de sus. Asigurati-va ca ati clatit-o foarte bine cu apa purificata sau sterilizata.
 • Preparati solutia amestecand 1/2 pana la 1 plic de NetiXlear - solutie salina cu xylitol pentru ingrijirea sinusurilor in 235 ml. pana la 300 ml. de apa sterilizata sau purificata, la temperatura corpului (aveti grija ca apa sa nu fie prea calda pentru a nu afecta tesutul delicat al sinusurilor). Amestecati pana cand se dizolva complet continutul plicului.
 • Umpleti sticluta Xlear Neti Rinse cu solutia preparata in prealabil. Introduceti tubul transparent in partea inferioara a duzei si infiletati pentru etanseizare.
 • Inclinati capul inspre inainte, in timp ce va aflati langa o chiuveta sau o cada.
 • Apasati cu degetul pe laterala nasului pentru a bloca o nara.
 • Introduceti capatul superior al sticlutei in cealalta nara.
 • Strangeti (apasati) sticluta (usor la inceput, apoi cresteti presiunea insa fara a fi prea agresiv, pentru a nu provoca durere) si inspirati usor pe nas. Lasati solutia sa fie trasa in caile nazale.
 • Indepartati sticluta si respirati pe gura.
 • Repetati operatiunea pentru cealalta nara.
 • Suflati usor nasul pentru curatare.
 • Curatati sticluta dupa fiecare folosire. Dezasamblati duza si tubul pentru a asigura o spalare eficienta. Toate componentele pot fi spalate la masina de spalat vase sau pot fi spalate cu apa calda si sapun. Clatiti temeinic pentru inlaturarea rezidurilor de sapun.