Meniu
Cosul tau

Prezentare Xylosweet (100% xylitol)

Cutia cu 100 de plicuri x 4 g.

Cumparati online >

Punga resigilabila de 454 g.

Cumparati online >

Punga resigilabila de 1,36 kg.

Cumparati online >

Punga resigilabila de 2.27 kg.

Cumparati online >


Indulciti-va alimentele cu xylitol de puritate farmaceutica

XyloSweet, indulcitorul nostru cu xylitol 100%, este cel mai dulce dintre toti inlocuitorii naturali de zahar. Folosit in prezent in multe produse fara zahar, devine din ce in ce mai mult acceptat ca indulcitor alternativ, deoarece are aceeasi textura si un gust similar cu zaharul, este sigur pentru toti aceia care trebuie sa-si limiteze consumul de zahar si de asemenea, poate reduce riscul de aparitie a cariilor dentare.

Xylitolul este recomandat de catre stomatologi, medici, parodontologi, pediatri, profesionisti si numeroase organizatii din domeniul sanatatii din intreaga lume ca alternativa sanatoasa pentru toti cei care sunt preucupati de sanatatea dentara, sanatatea cailor respiratorii superioare ori de practicare unui de stil sanatos de alimentatie ce presupune excluderea sau cel putin reducerea consumului de zahar.

Inlocuieste 1: 1 zaharul de masa

Sa gatiti un desert si sa mancati mai mult din el, nu a fost niciodata mai usor! Indulcitorul nostru cu xylitol si erythritol are gustul si se foloseste la gatit ca zaharul de masa obisnuit, este usor de folosit in orice reteta deoarece are un raport de indulcire si de substituire de 1: 1. De asemenea, va va placea ca nu lasa dupa utilizare nici un gust ca in cazul indulcitorilor de stevia. Lite&Sweet reprezinta un mare plus catre o dieta sanatoasa.

0 grame de carbohidrati neti

Numarul total de carbohidrati este necesar a fi trecut pe eticheta nutritionala pentru a include numarul total al gramelor din alcooli si din fibrele zaharoase. In orice caz, acesti carbohidrati au un impact mai mic asupra glucozei din sange decat altii, deoarece acestia sunt doar partial (sau deloc) transformati in glucoza de catre organismul nostru. Carbohidratii neti inseamna numar total al gramelor de carbohidrati minus numarul gramelor de alcooli din zahar, fibre si glicerina. Cu numarul de carbohidrati egal cu cel al alcoolilor de zahar, indulcitorul nostru cu continut scazut de carbohidrati este perfect pentru a va mentine pe drumul cel bun atunci cand tineti evidenta carbohidratilor.

Xylitol care provine din surse nemodificate genetic

Suntem pasionati de modul in care fabricam toate produsele noastre la Xlear, asa ca folosim numai ingredientele de cea mai buna calitate si care provin din surse nemodificate genetic.

Facut din 100% xylitol

XyloSweet este marca noastra pentru 100% xylitol pur - acest indulcitor cu puritate farmaceutica nu contine agenti de umplere, agenti de curgere sau alti adititivi si este de cea mai buna calitate. Produs din partile fibroase ale plantelor, XyloSweet este un indulcitor natural ideal in alimentele preparate pentru scaderea in greutate sau in acelea pentru care exista preucuparea de a exclude sau cel putin de a reduce excesul de zahar.

...

40% mai putine calorii

XyloSweet, indulcitorul nostru cu 100% xylitol produs din plante, ofera dulceata dorita, dar cu 40% mai putine calorii pe portie! Acest lucru il face o alegere excelenta pentru oricine incearca sa piarda in greutate sau sa mentina o greutate sanatoasa.

...

Indice glicemic de 7

XyloSweet poate fi folosit in cele mai comune situatii fara a compromite gustul sau textura. Spre deosebire de multe alte alternative naturale la zahar, XyloSweet nu lasa un gust atunci cand este folosit si este digerat fara ca organismul sa produca insulina. Zaharul obisnuit are un indice glicemic de 85, in timp ce XyloSweet are un indice glicemic de 7! Aceasta caracteristica reprezinta o veste grozava pentru oricine urmeaza o dieta ce controleaza consumul de zahar

 

Gatitul cu XyloSweet

Indulcitorul XyloSweet inlocuieste zaharul in majoritatea retetelor de gatit. Cand gatiti, inlocuiti zaharul cu XyloSweet in masuri egale. XyloSweet este stabil la temperaturi inalte in coacere si la gatire, de asemenea se amesteca si se dizolva similar cu zaharul obisnuit. XyloSweet nu este potrivit in urmatoarele situatii:

La prepararea painii si a produselor de patiserie, deoarece calitatile antibacteriene ale xylitolului nu lasa aluatul sa creasca la fel de mult.

In bomboanele tari, deoarece xylitolul nu cristalizeaza cand este incalzit.

La indulcirea sucurilor si a bauturilor instant care necesita cantitati mari de indulcitor.

Nu este recomandat sa fie oferit animalelor de casa si in special cainilor (nici direct si nici in preparate) intrucat acestia nu-l pot metaboliza.