Meniu
Cosul tau

Relatii clienti

Free Shipping Xlear

Ne mandrim ca suntem aici cand aveti nevoie de noi. Pentru a comunica cu noi, simtiti-va liber sa ne apelati la numarul de telefon, sa trimiteti un e-mail sau sa dati click pe marcatorul de chat din partea dreapta jos a ecranului.

Telefon: 0755-041-040
Adresa e-mail: office@xlear.ro


Ore de functionare

Luni - Vineri
09:30 - 18:00
Sambata - Duminica
INCHIS

XLEAR Romania

S.C. Trade Mark S.R.L.
Sos. Petre Ispirescu nr. 113
Ap. 02, Parter, Sector 5,
Bucuresti

 

Transport si livrare

Departamentul nostru de expedieri se ocupa de ambalarea tuturor comenzilor pentru a se asigura ca ajung la usa dumneavoastra fara deteriorari. In functie de alegerea dumneavoastra, comenzile se vor expedia prin compania de curierat FAN COURIER sau vor fi ridicate direct din centrul nostru de expedieri. Pentru mai multe informatii despre politicile si taxele noastre de expediere, va rugam sa consultati pagina de expedieri si returnari.

 

Confidentialitate si securitate

Intelegem importanta vietii private. Niciodata nu vom vinde, imparti, distribui sub nici o forma, orice informatii colectate pe XLEAR.ro. Pentru mai multe informatii, consultati politica completa de confidentialitate.

 

Returnari si inlocuiri

Suntem mandri de produsele noastre si vom sta mereu in spatele lor. Daca aveti intrebari, comentarii sau nelamuriri cu privire la o comanda recent plasata, va rugam sa initiati o sesiune de chat utilizand marcatorul din partea dreapta jos a ecranului sau sa ne sunati la numarul de telefon: 0755-041-040. Pentru mai multe informatii despre politica de returnare si inlocuire, va rugam sa consultati pagina noastra de expedieri si returnari.

 

Gestionarea contului dumneavoastra

Speram ca veti avea o experienta intuitiva si placuta pe XLEAR.ro. Site-ul nostru ofera acces 24/7 la informatiile contului dumneavoastra, cum ar fi istoricul comenzilor, metodele de plată, adresele de expediere si de facturare si multe altele. Pentru a accesa aceste informatii, trebuie doar sa va conectati la contul Dvs. facand click pe butonul Conectare din partea de sus a fiecarei pagini. Daca aveti intrebari sau doriti asistenta, va rugam sa initiati o sesiune de chat cu ajutorul marcatorului din dreapta jos a ecranului sau sa apelati numarul nostru de telefon: 0755-041-040.