Meniu
Cosul tau

Livrare si retururi

Free Shipping Xlear

Expediere in aceasi zi / Returnari facile

 

Transportul in aceeasi zi - ora limita de confirmare a comenzii este 12:00pm

Comenzile plasate pe XLEAR.ro inainte de ora 12:00pm vor fi expediate in aceeasi zi si livrate in urmatoarea zi lucratoare. Daca a trecut ora limita si comanda Dvs. este urgenta, va rugam sa contactati Serviciul Clienti la numărul 0755-041-040 inainte de a plasa comanda. Acest lucru se aplica numai clientilor care cumpara cu amanuntul (pentru consumul propriu) si nu se aplica claselor de comert cum ar fi cele de revanzare cu amanuntul, revanzare angro sau distributie.

 

Comenzile de week-end si in zile de sarbatoare

Punctul de expedieri este inchis Sambata, Duminica si in toate zilele cu sarbatori majore. Comenzile plasate in aceste zile nu vor fi expediate pana in urmatoarea zi lucratoare.

 

Returnari facile - Garantia de satisfactie

Mii de clienti s-au bucurat de produsele noastre de-a lungul anilor si suntem convinsi ca si dumneavoastra veti fi in aceeasi situatie. Cu toate acestea, daca nu sunteti multumit de achizitia Dvs. de la XLEAR.ro, va rugam sa ne anuntati in termen de 14 de zile de la momentul primirii comenzii si va vom intoarce cu placere banii. Daca exista o problema legata de calitate sau o alta problema cu produsul, vom emite comanda de transport (suportand contravaloarea serviciului) pentru trimiterea articolului (articolelor) inapoi la noi. Pentru toate celelalte situatii de returnari, costurile acestora vor fi in responsabilitatea clientului. Pentru mai multe detalii sau pentru initierea procedurii de returnare, contactati Serviciul Clienti prin intermediul casetei de chat aflata mai jos, sau sunand la numărul 0755-041-040.

- Aceasta politica se aplica numai produselor achizitionate de la XLEAR.ro.

- Daca ati achizitionat produse XLEAR de la un alt comerciant sau site web, contactati serviciul de clienti al acestora pentru a cere detalii in legatura cu politica de returnare.

- Acest lucru se aplica numai clientilor care cumpara cu amanuntul (pentru consmum propriu) si nu se aplica claselor de comert cum ar fi cele de revanzare cu amanuntul, revanzare angro sau distributie.

 

Transport gratuit pentru comenzile avand valoarea insumata a produselor mai mare sau egala cu 200 de LEI (incluzand T.V.A.)

Comenzile cu valoare minima de 200 LEI se califica pentru expedierea gratuita. Daca valoarea insumata a produselor comandate de catre Dvs. este de cel putin 200 LEI (incluzand T.V.A.), tariful pentru serviciile de transport asigurate de catre FAN COURIER se va ajusta automat la 0,00 LEI. Selectati produse in valoare de minim 200 de LEI (incluzand T.V.A.), apoi continuati pasii de validare a comenzii, ca de obicei. Acest lucru se aplica numai clientilor care cumpara cu amanuntul (pentru consumul propriu) si nu se aplica claselor de comert cum ar fi cele de revanzare cu amanuntul, revanzare angro sau distributie. Pentru toate clasele de comert precum revanzatorii, conturile angro sau distribuitorii, valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 350 de LEI (inclusiv T.V.A.).

 

Tarife de expediere fixe pentru toate comenzile cu valoarea produselor sub 200 de LEI.

13 LEI pentru Bucuresti, 17 LEI pentru localitatile din tara unde FAN COURIER are pucte de livrare. Toate comenzile cu valoarea sub 200 de LEI se califica pentru transportul prin FAN COURIER cu tarif fix. Daca doriti sa profitati de aceasta oferta, este suficient sa confirmati o comanda cu valoarea mai mica de 200 de LEI (inclusiv T.V.A.). Acest lucru se aplica tuturor claselor de comert cum ar fi cele de revanzare cu amanuntul, revanzare angro sau distributie. Pentru localitatile din tara unde FAN COURIER nu are puncte de livrare, se va achita o extra-taxa aferenta kilometrilor suplimentari de transport, perceputa de catre compania de curierat si despre care veti fi anuntat telefonic inainte de expedirea comenzii. Cu aceasta ocazie puteti alege si optiunea de a ridica coletul Dvs. din cel mai apropiat punct de livrare al FAN COURIER, fara a mai fi nevoie sa achitati extra-taxa. Tarifele fixe de transport (15 LEI pentru Bucuresti, 20 LEI pentru localitatile din tara unde FAN COURIER are puncte de livrare) includ taxa de ramburs perceputa de catre compania de curierat pentru serviciul de ridicare al banilor de la Dvs. (in contravaloarea produselor comandate si a serviciilor de transport) si de trimitere a acestora in contul bancar al expeditorului XLEAR.