Meniu
Cosul tau

Decongestionante nazale

Kid's Xlear - picaturi nazale pentru copii cu solutie salina si xylitol au fost create si dezvoltate special pentru copii. Sunt produse fara medicamente, prietenoase copiilor, cu continut de xylitol - un ingredient ce curata si hidrateaza.Picaturile nazale saline obisnuite pot usca, in con..
34,00 RON Fără TVA:28,57 RON
Spray-ul nazal XLEAR MAX este un produs homeopat cu un aport benefic de ardei (Capsicum Annum 8x) si cu aloe naturala. Adaosul de aloe vera si de ardei iute la reteta originala a spray-ului nazal Xlear ajuta imediat la decongestionarea cailor nazale si atenueaza alergiile. Ardeiul este ..
72,00 RON Fără TVA:60,51 RON
Secretul nostru costa in solutia naturala, patentata, sub forma de picaturi nazale saline cu continut de xylitol - un ingredient ce curata si hidrateaza. Picaturile nazale saline obisnuite pot usca, in consecinta iritand si mai mult caile nazale, facandu-le mai sensibile la actiunea factorilor cont..
34,00 RON Fără TVA:28,57 RON
Secretul nostru costa in solutia naturala, patentata, sub forma de picaturi nazale saline cu continut de xylitol - un ingredient ce curata si hidrateaza. Picaturile nazale saline obisnuite pot usca, in consecinta iritand si mai mult caile nazale, facandu-le mai sensibile la actiunea factorilor conta..
90,00 RON Fără TVA:75,63 RON
Secretul nostru costa in solutia naturala, patentata, sub forma de spray nazal salin cu continut de xylitol - un ingredient ce curata si hidrateaza. Spray-urile nazale saline obisnuite pot usca, in consecinta iritand si mai mult caile nazale, facandu-le mai sensibile la actiunea factorilor contam..
60,00 RON Fără TVA:50,42 RON
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)